Müge Anlı Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan boşanıyor mu? İddialara canlı yayında yanıt verdi

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucu Müge Anlı, geçtiğimiz yıl Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenmişti. Müge Anlı hakkında 'boşanma' iddiaları ortaya atıldı. Ünlü sunucu ve gazeteci iddialara canlı yayında yanıt verdi.

1993 yılında Burhan Akdağ ile evlenen ve 6 yıl sonra yollarını ayıran Müge Anlı geçtiğimiz yaz ayında Şinasi Yüzbaşıoğlu ile hayatını birleştirmişti.

Mutlu bir evlilik sürdüğünü her defasında dile getiren Müge Anlı’nın geçtiğimiz günlerde boşanacağı bazı medya organları tarafından iddia edilmişti. Çıkan iddialar sonrası Müge Anlı’dan yanıt geldi.

Müge Anlı, Şinasi Yüzbaşıoğlu ile boşanacakları yönünde sosyal medyada dolaşan iddialara sinirlendi. 'Rahmi Özkan hayatını kaybetti' haberlerine de ateş püsküren Müge Anlı'nın açıklaması gündem oldu. 

BOŞANMA İDDİALARINA YANIT VERDİ: GÖZÜ OLANIN GÖZÜ ÇIKSIN

Müge Anlı, ''Şimdi tatile giriyoruz diye Rahmi Bey'e boyuna 'öldü' diye haber yapmayın. Benim için de 'boşandı' diye yazmayın. Bunları yazanlar olursa benim sosyal medyayı çok iyi kullanan seyircilerim var. Bunları spam'leyecek mişsiniz. Ben ne olduğunu bilmiyorum ama böyle şikayet edecekmişsiniz." ifadelerini kullandı. Anlı, Rahmi Bey'in sağlık durumunun iyi olduğunu vurguladı.

Müge Anlı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Adam aslan gibi maşallah. Ben de çok mutluyum maşallah. Gözü olanın gözü çıksın. Kim böyle yazıyorsa Allah onun başına versin. Gerçi Rahmi Bey 'Benim ömrüme ömür katılıyor' diyor. Doğru söylüyor.''

Müge Anlı Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan boşanıyor mu? İddialara canlı yayında yanıt verdi ile ilgili etiketler Müge Anlı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.