Müge Anlı 5 Ağustos neden yok? Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Müge Anlı 5 Ağustos neden yok? Müge Anlı yeni sezon ne zaman başlayacak? Müge Anlı 5 Ağustos yayınının neden olmadığı merak konusu haline geldi. Müge Anlı son yayınında sezon finalini açıklayıp açıklamadığı araştırılmaya başlandı. Müge Anlı bitti mi?

Müge Anlı 5 Ağustos neden yok? ATV ekranlarının en çok izlenen sabah programlarından Müge Anlı’nın 5 Ağustos Çarşamba gününden neden yayınlanmadığı takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı. Müge Anlı 2020 yeni sezon ne zaman başlayacak?

MÜGE ANLI 5 AĞUSTOS NEDEN YOK?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı sezon finali yaptı. Yeni stüdyoları için bakım çalışması yapılacağını daha önceden duyuran Müge Anlı, programına 4 haftalık bir ara verildiğini açıklamıştı. 5 Ağustos Çarşamba gününde saat 10.00’da Müge Anlı yerine ATV ekranlarında Hercai dizisinin eski bölümleri yayınlanacak.

Müge Anlı 5 Ağustos neden yok? Yeni sezon ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı 4 Ağustos
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.