Mucize Doktor’un Nazlısı’nı Herkes Konuşuyor! Çünkü Yeni Dizisi Çoktan Başladı! İşte Sürpriz Gelişme

FOX ekranlarında izleyici ile buluşan sevilen dizi Mucize Doktor ‘un Nazlı'sı Sinem Ünsal yer alacağı yeni dizi Elbet Bir Gün dizisi için çalışmalara başladı.

FOX ekranlarında izleyici ile buluşan sevilen dizi Mucize Doktor ‘un Nazlı'sı Sinem Ünsal yer alacağı yeni dizi Elbet Bir Gün dizisi için çalışmalara başladı.

İki yıldır Taner Ölmez, Onur Tuna, Hazal Türesan, Murat Aygen, Zerrin Tekindor gibi usta oyuncular ile aynı seti paylaşan güzel oyuncu Sinem Ünsal, dizinin final yapması üzerine tatile çıkarak fit vücudu ile çekilmiş resimlerini paylaşmıştı.

Edinilen son bilgilere göre yeni sezonda ekranlara gelmesi planlanan FOX' un yeni dizisi Elbet Bir Gün dizisinin kadrosunda yer alacağı öğrenildi. 

Mucize Doktor İle Zirveyi Gördü

Sinem Ünsal İzmir' li olup 1993 doğumludur. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Edebiyat bölümü mezunudur. İlk dizisi olan Arkadaşlar İyidir ve Çoban Yıldızı'ndan sonra oyunculukla ilgilenen güzel oyuncu Siyah Beyaz Aşk, Kızım gibi projelerin yanı sıra Raif İle Letafet isimli tiyatro oyununda da rol alarak oyunculuktaki başarısını ispat etmiştir.

Mucize Doktor’un Nazlısı’nı Herkes Konuşuyor! Çünkü Yeni Dizisi Çoktan Başladı! İşte Sürpriz Gelişme

2019 yılında Afife Jale Tiyatro ödüllerinde en başarılı genç kuşak sanatçısı ödülü ve 2020'de Eğitim Bilimleri ödüllerinde yılın en iyi kadın oyuncusu ödülünün sahibi oldu. Ancak 64 bölüm yayınlanan Mucize Doktor dizisindeki performansı ile kariyerinin zirvesini gören güzel oyuncu yepyeni bir dizi ile yeni sezonda izleyici ile buluşacak.

Elbet Bir Gün Dizisi

FOX ekranlarında Eylül'de ekranlara gelmesi planlanan dizinin çekimleri Nevşehir Kapadokya'da çekilmeye başlandığı öğrenildi. Yönetmenliğini Gül Oğuz'un yapacağı dizi; Anadolu'da yıkılmış olan bir evin yeni yapılması sırasında bulunan beş cesedin ve bu ev sahibi ailenin mensubu olan iki kız kardeşin birbirini bulup hesaplaşması ile başlayan çarpıcı hikayesini konu ediniyor.

Mucize Doktor’un Nazlısı’nı Herkes Konuşuyor! Çünkü Yeni Dizisi Çoktan Başladı! İşte Sürpriz Gelişme - Resim : 2

Elbet Bir Gün dizisi şimdiden izleyiciyi heyecanlandırırken Şebnem Bozoklu, Burak Yamantürk gibi isimlerinde başrollerde yer alacağı öğrenildi. 

Mucize Doktor’un Nazlısı’nı Herkes Konuşuyor! Çünkü Yeni Dizisi Çoktan Başladı! İşte Sürpriz Gelişme ile ilgili etiketler nazlı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.