Mert Ramazan Demir kimdir? Yalı Çapkını Dizisi Başrolü Mert Ramazan Demir kaç yaşında, nereli?

Mert Ramazan Demir Kimdir? Son zamanlarda oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Mert Ramazan Demir kaç yaşında, nereli, evli mi? Altın Kelebek Ödül adayı olan Mert Ramazan Demir projeleri nedir? İşte ünlü isme dair tüm detaylar…

Mert Ramazan Demir kimdir? Etkileyici oyunculuğu ile Şahmaran ve Yalı Çapkını gibi önemli projelerde yer alan Mert Ramazan Demir özel hayatı ve kariyeri ile merak ediliyor. İşte Mert Ramazan Demir hakkında her şey…

MERT RAMAZAN DEMİR KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Mert Ramazan Demir kimdir? 28 Ocak 1998 tarihinde Şile, İstanbul'da doğdu. Aslen Trabzonlu olan Demir, lise eğitimini Şile Fen Lisesi'nde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne girdi.

MERT RAMAZAN DEMİR KARİYERİ

Oyunculuk kariyerine 2018 yılında "Öğretmen" adlı filmde küçük bir rol alarak başladı. Ardından 2020 yılında "Çıplak" ve "Rise of Empires: Ottoman" dizilerinde rol aldı.

Demir'in asıl çıkışını yaptığı dizi, 2022 yılında yayınlanan "Golden Boy" oldu. Bu dizide canlandırdığı "Azat" karakteriyle büyük beğeni toplayan Demir, "8. Altın 61 Ödülleri"nde "Yılın En İyi Erkek Oyuncu Debüt" ödülünü kazandı.

Demir, şu anda "Yalıçapkını" adlı dizide başrol oyuncusu olarak yer almaktadır.

Mert Ramazan Demir, başarılı oyunculuğu ve karizmatik fiziğiyle Türkiye'nin en yetenekli genç aktörlerinden biri olarak gösteriliyor.

MERT RAMAZAN DEMİR FİLMOGRAFİSİ

Öğretmen (2018)

Çıplak (2020)

Rise of Empires: Ottoman (2020)

Golden Boy (2022)

Yalıçapkını (2023-)

MERT RAMAZAN DEMİR ÖDÜLLERİ

Altın 61 Ödülleri - Yılın En İyi Erkek Oyuncu Debüt (2022)

 

 

 

Mert Ramazan Demir kimdir? Yalı Çapkını Dizisi Başrolü Mert Ramazan Demir kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Mert Ramazan Demir Altın Kelebek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.