CHP Çeşme Belediye Başkan adayı Lal Denizli kimdir? Lal Denizli kaç yaşında, nereli?

CHP Çeşme Belediye Başkan adayı Lal Denizli kimdir? Lal Denizli resmi olmayan sonuçlara göre Çeşme Belediye Başkanı oldu. İşte Lal Denizli kaç yaşında, nereli?

Lal Denizli kimdir? Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

LAL DENİZLİ KİMDİR?

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı olan Lal Denizli, 1991'de İstanbul'da doğdu. Lycee Françaiş Pierre Loti D’İstanbul mezunu olan Denizli, Bilgi Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi Lisansı ve Hukuk yan dalı ile lisans eğitimini tamamlayıp aynı üniversitenin Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde yüksek lisansına devam etti.Lal Denizli’nin siyasi kariyeri ise Cumhuriyet Halk Partisi'nde çeşitli kademelerde görev alarak başladı. Partide gençlik kollarından seçim saha koordinasyon alanlarına kadar birçok görevde yer alan ve bekar olan Lal Denizli, Fransızca, İngilizce ve İspanyolca bilmektedir.

CHP Çeşme Belediye Başkan adayı Lal Denizli kimdir? Lal Denizli kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Lal Denizli
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.