Antonio Conte kimdir? Antonio Conte kaç yaşında, nereli?

İtalyan futbol dünyasının başarılı isimlerinden Antonio Conte kimdir? Antonio Conte kaç yaşında, nereli? Hakkında çıkan iddialar doğru mu?

Antonio Conte kimdir? İtalyan futbol dünyasının hem teknik direktörlük hem de futbolculuk kariyeriyle tanınmış başarılı isimlerinden biri olan Antonio Conte hayatı ve kariyeri araştırılıyor. İşte futbol dünyasının konuşulan ismi Antonio Conte hakkında tüm detaylar...

ANTONİO CONTE KİMDİR?

Antonio Conte kimdir? 31 Temmuz 1969 doğumludur. Futbolculuk kariyerine doğduğu şehrin takımı Lecce'de başlamıştır. Daha sonra İtalyan devi Juventus'a transfer olan Conte, burada uzun yıllar forma giyerek takımın efsane isimleri arasına girdi.

ANTONİO CONTE KARİYERİ

Oyunculuk kariyerinde orta saha pozisyonunda oynayan Conte, kariyerine memleketi Lecce'nin takımında başladı. Daha sonra Juventus'a transfer olarak bu takımın en çok forma giyen oyuncularından biri oldu. Teknik direktörlük kariyerine ise yardımcı antrenör olarak başladıktan sonra Arezzo ve Bari gibi takımlarda çalıştı. Asıl çıkışını ise Juventus'u üst üste üç sene Serie A şampiyonu yaparak yakaladı. Daha sonra İtalya milli takımı, Chelsea ve son olarak da Tottenham Hotspur gibi takımları çalıştırdı. Şu anda herhangi bir takımın teknik direktörlüğünü yapmıyor.

Antonio Conte kimdir? Antonio Conte kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Antonio Conte
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.