Menajerimi Ara 22. yeni bölüm fragmanı izle!

Menajerimi Ara 22. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Menajerimi Ara 22. bölüm yeni bölüm ilk sahne önizleme takipçiler tarafından merak edilmekte. İşte, Menajerimi Ara 21. bölüm full izle linki…

Menajerimi Ara 21. bölüm ile 17 Ocak akşamında Star TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Barış Falay ile Canan Ergüder'in oynadığı Menajerimi Ara dizisinin 22. bölüm fragmanı büyük bir merak yakından izlenmekte. Peki, Menajerimi Ara yeni bölümünde neler yaşandı?

Menajerimi Ara 22. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Menajerimi Ara 22. yeni bölüm fragmanı izle!

Serkan’ın genç menajerlik sonucunu açıklaması herkesi şaşkına çevirir. EGO Ajans’ta dengeler bir kez daha değişirken Kıraç ile Mayda’da Beren’i bulmak adına yeniden bir ara gelmiştir. Serkan ve Feris de temsilde bulundukları oyuncu ve yönetmen ile çıkan krizi çözmek adına karşı karşıya gelmişlerdir.

Çınar’ın oyuncusu film projesi için tanıdığı genç ve hevesli birini göstermiştir. Bu adayın farklı biri çıkması beklenirken işler iyice karışmış ve Çınar ile Dicle de sorunu ortadan kaldırmak adına harekete geçmişlerdir. Kıraç da boş zamanında Serkan ile ilgili araştırmalarına resmen başlamıştır.

 

Menajerimi Ara 22. yeni bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Menajerimi Ara Menajerimi Ara 22. bölüm fragmanı Menajerimi Ara 21. bölüm Menajerimi Ara son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.