Melisa Şenolsun 2022'ye iddialı giriş yaptı: "Yanmayalım mı Ertan?"

Masumlar Apartmanı dizisinde Rüya karakterine hayat veren Melisa Şenolsun yeni yılda verdiği pozla hayranlarını bir kez daha mest etti. Her daim iddialı seçimler yapmayı seven Şenolsun, büstiyeriyle büyük beğeni topladı.

Başrollerinde Merve Dizdar ile Ezgi Mola’nın oynadığı Masumlar Apartmanı dizisinde Rüya karakterini canlandıran Melisa Şenolsun zaman zaman Isntagram paylaşımlarıyla olay yaratmaya devam ediyor. Diziye Farah Zeynep Abdullah'ın yerine dahil olan Şenolsun son olarak verdiği yeni yıl pozuyla görenleri kendisine hayran bırakıyor.

Melisa Şenolsun 2022'ye iddialı giriş yaptı: "Yanmayalım mı Ertan?"

Melisa Şenolsun'a hayranları "Yakıyorsun", "Çok yakışmış", "Yanmayalım mı Ertan?" yorumlarında bulunuyor.

Özel hayatı ile de sık sık gündem olan Şenolsun son olarak Umut Evirgen ile yaşadığı aşkla adından söz ettirmiş ve bu kez de Ekin Mert Daymaz’la aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Melisa Şenolsun 2022'ye iddialı giriş yaptı: "Yanmayalım mı Ertan?" - Resim : 2

Melisa Şenolsun, Instagram hesabından yayınladığı hikaye ile aşk iddialarına yanıt vererek "Arkadaşlar panik yok, kalbim boş. Bana da bu açıklamayı yaptırdınız ya" ifadelerine yer vermişti.

 

Melisa Şenolsun 2022'ye iddialı giriş yaptı: "Yanmayalım mı Ertan?" ile ilgili etiketler Melisa Şenolsun masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.