Melisa Aslı Pamuk kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Türkiye'nin sevilen futbolcularından Yusuf Yazıcı'nın özel hayatı, son dönemde adını sıkça duyduğumuz bir isimle anılıyor: Melisa Aslı Pamuk. Melisa Aslı Pamuk, sadece güzelliğiyle değil, aynı zamanda başarılı bir kariyere sahip olan bir isim olarak dikkat çekiyor. Yusuf Yazıcı'nın sevgilisi olan Melisa Aslı Pamuk arama motorlarında araştırılan bir merak konusu oldu. Peki, Melisa Aslı Pamuk kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte Melisa Aslı Pamuk hakkında merak edilenler...

Hem güzellik yarışmalarındaki başarılarıyla tanınan, hem de Türk televizyon ve sinemasında adından söz ettiren Melisa Aslı Pamuk'un hayatının detayları araştırılıyor. Peki, Yusuf Yazıcı ile sevgili olduğu haberleriyle gündeme gelen Melisa Aslı Pamuk kim? Melisa Aslı Pamuk kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Melisa Aslı Pamuk kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Melisa Aslı Pamuk kimdir?

Melisa Aslı Pamuk, 14 Nisan 1991 tarihinde Hollanda'da dünyaya gelmiştir. Ailesi İskenderun kökenlidir. Genç yaşta modelliğe adım atan Pamuk, 3 Haziran 2011 tarihinde İstanbul'da düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci seçilerek büyük bir çıkış yakalamıştır. Aynı yılın Eylül ayında Brezilya'nın São Paulo şehrinde düzenlenen Miss Universe yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir.

2009 yılında Best Model of Turkey yarışmasında "Gelecek Vadeden Model" unvanını kazanan Pamuk, çok yönlü bir isim olarak dikkat çekmektedir. İyi seviyede Türkçe, İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve orta seviyede Fransızca dillerini konuşabilen Pamuk, Amsterdam Üniversitesi'nde psikoloji eğitimine başlamış ancak Miss Turkey kariyeri için okulunu dondurmuştur.

Melisa Aslı Pamuk ne iş yapıyor?

Melisa Aslı Pamuk, modellik kariyerine 14 yaşında adım atmış ve 2004 yılında Hollanda'da yayımlanan "Dat zit wel snor" adlı kısa filmde Hayal karakterini canlandırmıştır. Ayrıca Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde "Temel Oyunculuk" dersleri almış ve Türkiye'deki oyunculuk kariyerine bir mobil operatör reklamı ile başlamıştır.

2012 yılında "Yer Gök Aşk" dizisinin üçüncü sezonundan itibaren başrol olarak yer almış ve aynı yıl "G.D.O. KaraKedi" adlı sinema filminde rol almıştır.

Melisa Aslı Pamuk kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler Melisa Aslı Pamuk
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.