Evren Barış Yavuz kimdir? Evren Barış Yavuz kaç yaşında, nereli?

Evren Barış Yavuz kimdir? 'Alevilerin neden bir PKK'sı olmalıydı' başlıklı yazı ile ilgili soruşturmanın ardından gözaltına alınan Evren Barış Yavuz kaç yaşında, nereli?

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, başlatılan soruşturma kapsamında "Alevilerin neden bir PKK'sı olmalıydı" başlıklı yazıyı yazdığı öne sürülen Evren Barış Yavuz'u 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' ve 'suç işlemeye tahrik' suçlarından gözaltına aldı. Yavuz, bu soruşturma kapsamında İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Peki Evren Barış Yavuz kaç yaşında, nereli?

EVREN BARIŞ YAVUZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Evren Barış Yavuz kimdir? Türkiye'de siyasi iletişim alanında çalışan bir isimdir. Kendisi aynı zamanda bir yazar ve belediye çalışanı olarak da görev yapmaktadır. Evren Barış Yavuz, geçmişte Kadıköy Belediyesi'nde Kültür Sanat Direktörü olarak görev yapmıştır. Yavuz, halen Beşiktaş Belediyesi'nde Kurumsal Gelişim Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Evren Barış Yavuz, ayrıca siyasi gündem ve güncel olaylar üzerine yorum ve analizleri içeren yazılar yazmaktadır. 

 

 

Evren Barış Yavuz kimdir? Evren Barış Yavuz kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Evren Barış Yavuz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.