Mehmet Ali Erbil Mesajları Ortaya Çıkınca Deniz Akkaya İle Birbirlerine Girdi! Belden Aşağı İyi Vururum Sözleri Olay Yarattı!

Mehmet Ali Erbil'in Ece Ronay'a attığı mesajlar ve ses kayıtları ifşa oldu. Şarkıcı Ece Ronay ile ilgili skandal olayı ile ilgili programda Deniz Akkaya’ya sinirlenerek sen çok iyi biliyorsun seni belden aşağı iyi vururum sözlerine sinirlenen Deniz Akkaya; stüdyoda gerilime neden oldu.

 Mehmet Ali Erbil'in Ece Ronay'a attığı mesajlar ve ses kayıtları ifşa oldu. Şarkıcı Ece Ronay ile ilgili skandal olayı ile ilgili programda Deniz Akkaya’ya sinirlenerek sen çok iyi biliyorsun seni belden aşağı iyi vururum sözlerine sinirlenen Deniz Akkaya; stüdyoda gerilime neden oldu. Yayına bağlanan bağlanan Mehmet Erbil Ece Ronay'a seninle uyumak istiyorum dediği mesajlar ifşa edilince hakkında çıkan iddialara tepki verdi. Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlandığında gerilim iyice arttı.

Canlı Yayında Sinirler Gerildi

Canlı yayına telefonla katılan Mehmet Ali Erbil çıkan haberleri yalanlayarak Deni Akkaya'nın Ece Ronay hakkında terör sempatizanım olduğu halde neden klibinde oynadığı sözlerine kızan ve tepki veren Mehmet Ali Erbil; ben müneccimiyim diyerek nerden bileyim diye bağırdı. 

Geçmişimden Beni Vurma

Mehmet Ali Erbil’i korumak adına konuştuğunu dile getiren Deniz Akkaya Ece Ronayı Google yazsan konuyu zaten görürsün diye sözlerine devam etti. Hiç araştırmadan klibinde oynamasına tepki gösterdi. Kızın 22 yıllık hayatını mı sorgulayayım diyen Mehmet Ali Erbil'e ise Deniz Akkaya beni geçmişimle vurmaya kalkışma diyerek Ece Ronay'ın şimdiye değin hangi projelere imza attığını, geçmişinde böyle şeylerin hiç mi olmadığını söyledi.

Mehmet Ali Erbil Mesajları Ortaya Çıkınca Deniz Akkaya İle Birbirlerine Girdi! Belden Aşağı İyi Vururum Sözleri Olay Yarattı!

Deniz Akkaya Mehmet Ali Erbil sana belden aşağı öyle bir vururum ki diye sert çıkıştı. Sözleri karşısında sinirlenen Akkaya ise programda elindeki kalemi de fırlatarak  bana belden aşağı vurmasın söyle neyi bildiğimi adam gibi biliyorsan söyle diye bağırdı.

Programda Yaşanan Gerginlik

Programda gergin anlar yaşanırken olayla ilgili Mehmet Alinin telefonu kendi kullanmadığını iddia ettiği ve bu suçlamaları kabul etmediği belirtildi. Attığı mesajlardan sonra özür dileyen Mehmet Ali Erbil olay sonrası telefonun kendisinin kullanmadığında söyledi.

Ece Ronay'ın nişanlısı ile video paylaşan Mehmet Ali Erbil'e suç duyurusunda bulunan Ece Ronay ise erkeklerin aralarında anlaştığını artık nişanlısı olmadığını belirtti.

Nişanlısına da Mehmet Ali Erbil'in asistanının 50 bin TL para teklifinde bulunduğunu söyleyen Ece Ronay video için tepki gösterdi. Mehmet Ali Erbil ise nişanlı olduğunu bilmiyordum kendisini davet ettim ve olay tatlıya bağlandı diye savunma da bulundu. 

Mehmet Ali Erbil Mesajları Ortaya Çıkınca Deniz Akkaya İle Birbirlerine Girdi! Belden Aşağı İyi Vururum Sözleri Olay Yarattı! ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.