Masumlar Apartmanı ile Kırmızı Oda birleşecek mi? Gülben'in Kırmızı Oda'ya transferi sonrası gözler yeni sezonda!

TV8 ekranlarında Cuma günleri yayınlanan Kırmızı Oda dizisi bu akşam sezon finali yaptı. Hafta içi Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben karakterinin diziye transferi açıklanmıştı. Peki yeni sezonda Masumlar Apartmanı ile Kırmızı Oda birleşecek mi?

Masumlar Apartmanı ile Kırmızı Oda birleşecek mi? Gülben'in Kırmızı Oda'ya transferi sonrası gözler yeni sezonda!

Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda birleşecek mi merak ediliyor. TV8 ekranlında yayınlanan ve başrolünde Binnur Kaya'nın rol aldığı Kırmızı Oda dizisi bu akşam sezon finali yaptı. Dizinin son fragmanında yapılan sürprizle Masumlar Apartmanı'nda oynayan Merve Dizdar'ın sezon finaline konuk olacağı anlaşıldı. Peki bu birliktelik yeni sezonda da devam edeecek mi?

TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi ile TV8'de yer alan Kırmızı Oda dizisi bir süreliğine birleşme kararı aldı.

MASUMLAR APARTMANI VE KIRMIZI ODA BİRLEŞECEK Mİ?

Geçtiğimiz hafta sezon finali yapan Masumlar Apartmanı'nın sevilen karakteri Gülben, yaşadığı psikolojik sorunlara son vermek için doktor hanımın ziyaretine gelecek. Fenomen dizinin sezon finaline konuk olan Gülben karakteri, yeni sezonda iki dizinin bir süreliğine birleşme kararı alacağını akıllara getirdi.

KIRMIZI ODA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Babası Vahit Bey'in ölümünden sonra Mitra'nın babasının yasak aşkı olduğunu öğrenen Zafer, eşine geri dönme kararı alır ve doktor hanıma eşine aşık olduğunu söyler. Eşi Nihal el ele tutuşarak Doktor Hanım'a gelen Zafer, karşısında Mitra'yı görüyor. Ancak aralarındaki sorunun çözülmesi ve herkesin yoluna bakması mutlu bir son olacak gibi gözüküyor. Öte yandan Sadi'nin dillere destan aşkı Azra'da bu hafta ilk kez izleyiciye kendisini gösterecek. Sadi karakterinin büyük aşkı Azra'ya ise ünlü oyuncu Deniz Uğur hayat verecek.

Masumlar Apartmanı ile Kırmızı Oda birleşecek mi? Gülben'in Kırmızı Oda'ya transferi sonrası gözler yeni sezonda! ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı ile kırmızı oda birleşecek mi Kırmızı oda masumlar apartmanı gülben merve dizdar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.