Masumlar Apartmanı 31. bölüm fragmanı

Masumlar Apartmanı 31. bölüm fragmanı yayında. Başrollerinde Birkan Sokullu ile Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı Masumlar Apartmanı son bölümünde şaşırtıcı gelişmeler bizleri bekliyor. Peki, Masumlar Apartmanı 31. yeni bölümünde neler var?

TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan fenomen dizilerden Masumlar Apartmanı tüm hızıyla devam ediyor. Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Ezgi Mola gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Masumlar Apartmanı 31. son bölümünde; Han, yaşanan olayların hemen ardından sert önlemler almak durumunda kalıyor.

Masumlar Apartmanı 31. bölüm fragmanı

Gülben de Anıl’la yaşadıklarının şokunu atlatmaya çalışırken diğer yandan da Han’ın Esat’ı ondan uzaklaştırmak adına yaptığı şeyin ağırlığıyla ezilir ve radikal kararlar almak durumunda kalır.

Neriman, Gamze’yi üzmemek için Ege’yle ilişkilerini bir süre daha gizli tutmak ister fakat işler beklediği gibi yolunda gitmez. Safiye, ne yapsa da Naci’yi aklından çıkaramaz ve yaşadığı hayal kırıklığını hiç beklenmedik birine anlatır.

Masumlar Apartmanı 31. bölüm fragmanı - Resim : 2

İnci’nin yeni işe başlaması ve evdekilerin sorunlarının üstüne bir de Anıl’ın eklenmesi, Han’ın kendini iyice köşeye sıkışmış hissetmesine neden olur. Gülben’e iyice kafayı takan Anıl da yeni planını devreye alır.

Masumlar Apartmanı 31. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler masumlar apartmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi, trafik durdu!

Beylikdüzü’nde seyir halindeki metrobüsün arka kısmından yükselen dumanlar korkuttu. Yolcular metrobüsü panikle boşaltırken, dumanların çıktığı anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.