Masumlar Apartmanı 15. bölüm fragmanı izle!

Masumlar Apartmanı 15. bölüm fragmanı izlemek isteyenler bu akşam aramalarına hız verdi. Dizinin yeni bölümü 15 Aralık Salı akşamı TRT 1'de yayınlandı. Peki, Masumlar Apartmanı 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Masumlar Apartmanı 15. bölüm fragmanı izle bağlantısı merak ediliyor. Başrollerinde Ezgi Mola'nın rol aldığı Masumlar Apartmanı 15. bölüm fragmanı, dizinin son bölümünün bu akşam ekrana gelmesinin ardından izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. İşte yeni bölüm fragmanı...

MASUMLAR APARTMANI 15. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Masumlar Apartmanı 14. Bölüm Özeti

Han, Naci’nin kendisiyle ilgili geçmişten bir sırrı bildiğini öğrenir. Bu, Naci’ye daha da bilenmesini sağlar. Esat’tan tamamen vazgeçen Gülben, yeni bir heyecana kucak açar.

İnci, Memduh’un taksi şoförlüğü yaptığını öğrendikten sonra radikal bir karar alır ama kimseye söylemez. İnci’nin kendisinden bir şeyler sakladığını fark eden Han onu takip eder ve gördüklerini yanlış anlar.

Çöp evin yanmasıyla ortaya çıkan başka bir sır ise Safiye’yi allak bullak eder. Üstüne Naci hakkında öğrendiği bir gerçek Safiye’ye yıllardır sakındığı bir adım attırır.

 

 

Masumlar Apartmanı 15. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı 15. bölüm fragmanı masumlar apartmanı yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.