Masumlar Apartmanı 10. bölüm full izle kesintisiz!

Masumlar Apartmanı 10. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı 10. bölüm izle linki tek parça dizi bitiminde TRT 1'de. 17 Kasım Salı akşamı TRT 1'de yayınlanacak olan Masumlar Apartmanı 10. son bölüm tek parça puhu tv'den de izlenebilecek.

Masumlar Apartmanı 10. bölüm izle linki merak ediliyor. Ezgi Mola'nın başrol oynadığı ve Salı akşamları TRT 1'de ekrana gelen Masumlar Apartmanı 10. son bölüm tek parça youtube üzerinden de izlenebilecek.

Masumlar Apartmanı 10. son bölümde; Han büyük bir risk alarak İnci’ye çöp daireyi gösterir. İnci’nin güvenini kazanmak için yaptığı bu hareket Safiye ve Gülben’i derinden etkiler. Gülben sonunda Safiye’ye isyan bayrağını çeker. Safiye, Han ve Gülben tarafından sevmeyi bilmemekle suçlanır ancak gerçek bambaşkadır. Yıllardır sır gibi sakladığı gönül yarası yalnız kaldığı an Safiye’yi vurmaktadır. Yine böyle bir gecede beklenmedik biri yardımına yetişir.

MASUMLAR APARTMANI 10. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Masumlar Apartmanı 10. bölüm full izle kesintisiz! ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı 10. son bölüm tek parça masumlar apartmanı izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.