MasterChef şampiyonu ifşa edildi!

MasterChef Türkiye'de dün akşam dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Kahramanmaraş'a giden ekip yörenin meşhur yemeklerini yaptı. 10 kişilik jürinin kararıyla dokunulmazlığı açık ara farkla kazanan takım belli oldu. Elenecek yarışmacılara yönelik ifşalar devam ederken izleyicileri şoke eden bir iddia gündeme geldi. Söz konusu iddiaya göre MasterChef'in final bölümünde birinci olacak isim Emir, ikinci ise Serhat.

MasterChef'te bügüne kadar elenecek isimleri önceden duyuran ifşacılar, yeni iddialarıyla yarışmaya son noktayı koydu. Söz konusu iddiaya göre yarışmanın birinci ve ikinci olan ismi şimdiden belli. 

Şampiyon olacak ismin aslında her isim kadar favori gösterildiğini, ancak birkaç isim kadar çok konuşulmadığını, ikinci ismin ise şu an şampiyon gözüyle bakılan bir yarışmacı olduğu belirtildi.

MasterChef şampiyonu ifşa edildi!

BİRİNCİ EMİR, İKİNCİ SERHAT

İddiaya göre yarışmada son ikiye kalacak isimler Serhat ve Emir. Yarışmanın sonunda zaferi kazanacak isim ise Emir. 

MasterChef şampiyonu ifşa edildi! ile ilgili etiketler MasterChef Masterchef ifşa masterchef2020 Serhat Doğramacı Emir Elidemir
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.