Mahkum Sezon Finalinde Sürpriz Son! Savcı Fırat Bulut ve Büge Evlendi Mi? İşte cevabı

Perşembe akşamlarının rekortmen dizisi Mahkum 24. bölümüyle Sezon Finali Yaptı. Sürpriz dolu bir son sahneyle biten Mahkum son bölümde Savcı Fırat Bulut ile Büge'nin evlilik fotoğraflarına bakan Barış Yesari bir kez daha yıkıldı. Peki Mahkum sezon finalinde ne oldu?

Heyecan ve Aksiyon Dolu Sahneleriyle Mahkum yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. İzleyicisine her hafta bir başka sürpriz yapan Mahkum 24. bölümüyle sezon finali yaptı. Ancak böyle final sahnesi görülmedi. Mahkum Sezon Finalinde Sürpriz Son! Savcı Fırat Bulut ve Büge Evlendi Mi? İşte Cevabı...

İsmail Hacıoğlu'nun oynadığı Barış Yesari'nin sevgilisi Büge'yi (Melike İpek Yalova) bir kez daha başka adama kaptırdı. Önce kardeşi Savaş Yesari ardından Savcı Fırat Bulut'un Büge ile evlenmesi Mahkum sezon finali son sahnesine damga vurdu.

Mahkum Sezon finalinde Beklenmeyen Son geldi. Sürpriz sahnelerine alışkın olan dizinin izleyicisi bile böyle bir sezon finali beklemiyordu. Onur Tuna'nın oynadığı Savcı Fırat Bulut ile Büge'nin evlilik fotoğraflarının eline geçmesi Barış Yesari'yi mahvetti.

Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Hayal Köseoğlu ve Melike İpek Yalova'nın rol aldığı Mahkum 24. bölümüyle sezon finali yaptı.

Mahkum Sezon Finalinde Sürpriz Son! Savcı Fırat Bulut ve Büge Evlendi Mi? İşte cevabı

Savcı ve Büge Evlendi Mi?

Onur Tuna'nın oynadığı Savcı Fırat Bulut ile Büge'nin evlilik fotoğraflarının gerçek olduğu konusunda Mahkum dizisi izleyicisi ikiye bölündü. Gerçek olduğunu savunanların yanısıra Barış Yesari'nin obsesif bir kişi olduğu ve bu fotoğrafın sanrı olabileceğini düşünüyor.

Mahkum 2. sezon Eylül 2022'de ekrana gelmesi bekleniyor.

Mahkum Sezon Finalinde Sürpriz Son! Savcı Fırat Bulut ve Büge Evlendi Mi? İşte cevabı ile ilgili etiketler İsmail Hacıoğlu Onur Tuna mahkum sezon finali mahkum dizisi barış yesari
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.