Loopring (LRC) nedir? Nasıl alınır?

Kripto para piyasasındaki çeşitlilik ve bu bağlamda yapılan araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede, merkeziyetsiz borsaların (DEX) geliştirilmesi için tasarlanmış bir platform olan Loopring (LRC) en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Loopring (LRC) nedir? Ayrıntılar haberimizde...

Loopring (LRC), kendisini “açık kaynaklı, denetlenmiş ve gözetimsiz bir değişim protokolü ” olarak tanımlayan bir ERC-20 tokenidir. Sıfır bilgi kanıtlarından yararlanarak herkesin Ethereum üzerinde velayet dışı, sipariş defteri tabanlı borsalar oluşturmasına izin vermeyi amaçlamaktadır. Kripto para piyasasındaki araştırmalar hız kesmeden devam ederken Loopring (LRC) en çok araştırılan birimler arasında yer alıyor. Peki, Loopring (LRC) nedir? Detaylar haberimizde... 

Loopring (LRC) nedir? Nasıl alınır?

LOOPRING (LRC) NEDİR?

Loopring (LRC), merkeziyetsiz borsaların (DEX) geliştirilmesi için tasarlanmış bir platformdur. Bu platform, Ethereum blok zinciri üzerinde yer almaktadır ve kullanıcıların borsalar arasında varlık ticareti yapmalarına izin veren bir sistemdir. 

Loopring, merkeziyetsiz bir borsa değildir. hedefi emir eşleştirme yoluyla merkeziyetsiz ticareti kolaylaştırmak olan bir layer-2 protokolüdür. Loopring, kendi ağına gönderilen tüm emirleri bir havuzda toplar ve bu emirleri birden fazla borsanın emir defterleri aracılığıyla doldurur.

Merkeziyetsiz ve merkezi borsalar Loopring’i uygulayabilecek, borsalar arasında çapraz işlemler gerçekleştirerek yatırımcıların daha geniş pazarda en iyi fiyatlara erişmesini sağlayacaktır. Akıllı sözleşmeler kullanan herhangi bir platform (Ethereum, NEO) da LRC ile entegre olabilir.

Loopring, merkezi olmayan ve gözetimsiz alışverişi sürdürmek için ekosistemin tüm katılımcılarına ödüller sunmayı amaçlamaktadır. İşlem hacmi, hız ve yüksek işlem ücretleri gibi zincir içi alışverişlerle ilgili ana sorunları dengelemek için Loopring, tüm hesaplamaları zincir dışı gerçekleştirir ve güvenilmez ticareti sürdürmek için sıfır bilgi kanıtlarından yararlanır.

Loopring, bir Sıfır Bilgi Toplama (zk-Toplama) protokolüdür. Güvenli ve ölçeklenebilir DEX’ler ve AMM’ler oluşturmak için Ethereum akıllı sözleşmelerini ve Sıfır Bilgi (ZK) devrelerini birleştirir. zk-Rollup, Ethereum ağında dağıtılan ilk protokoldü ve katman 2 ölçekleme (L2) döneminin başlangıcını işaret etti.

Dağıtılan en son sürüm Loopring 3.8, merkezi olmayan protokoller için performanslı ve güvenli bir çözüm oluşturur. Protokol, bir zk-Rollup çalıştırması için Loopring aktarıcısını kullanır.

 

Loopring (LRC) nedir? Nasıl alınır? ile ilgili etiketler Loopring
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.