Kuzgun dizisi final mi yapacak?

Star TV'de ekranlara gelen 'Kuzgun' dizisi beklentileri karşılamayınca final yapma kararı aldı. Diziye katılan yeni oyunculara rağmen reytinglerde yükselme olmayan dizinin ne zaman ekranlara veda edeceği belli oldu.

İlk sezonu beklentileri karşılayamayan 'Kuzgun' dizisi yine de ikinci sezon kararı almıştı. Bu sezonda oyuncu kadrosunda yaptıkları büyük değişikliklere rağmen dizi finalden kaçamadı.

İkinci sezonda diziye ünlü oyuncu Onur Saylak katıldı. Yakışıklı oyuncu dizinin ilk bölümü yayınlandıktan sonra Twitter'da TT oldu. Hayranları oyuncuyu dizide görmekten son derece mutluydu.

2 BÖLÜM SONRA FİNAL

Tülay Günal ve Nilperi Şahinkaya gibi oyuncuların da diziye dahil olmasının ardından dizi reytinglerinin yükselişe geçeceği düşünülse de maalesef dizi yine beklentileri karşılayamadı ve iki bölüm sonra yani 21. bölümüyle dizi ekranlara veda edecek.

Dizinin hayranları final kararına üzülerek bunu sosyal medyada dile getirirken diğer sosyal medya kullanıcıları dizide birçok mantık hatasının bulunduğunu ve final kararının doğru olduğunu belirtti.

Kuzgun dizisi final mi yapacak?

Kuzgun dizisi final mi yapacak? ile ilgili etiketler Twitter Star TV Barış Arduç Burcu Biricik kuzgun Onur Saylak Nilperi Şahinkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.