Kuzey Yıldızı 59. bölüm izle

Kuzey Yıldızı 59. bölüm full izlenmek için yayında. 10 Nisan akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisinin son bölümünü tek parça halinde kesintisiz Puhu TV platformundan izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Aslıhan Güner ile İsmail Demirci’nin oynadığı Kuzey Yıldızı dizisinin 59. son bölümü 10 Nisan Cumartesi akşamında Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Her bölümü olay yaratan ekranların fenomeni Kuzey Yıldızı son bölüm tekrarı dizi bitiminde Puhu TV platformundan izlenebilmekte.

Kuzey Yıldızı 59. bölümünde; Yıldız’ın tüm gemileri yakması sonrasında Kuzey hem geçmişini hem hayallerini hem de geleceğini yakmak istemiş emek emek inşa ettiği evi, gözünü kırpmadan ateşe vermek istese de buna kızları asla izin vermemiştir.

Kuzey Yıldızı 59. bölüm izle

Babalarının bir anlık öfkeyle her şeyi kül etmesine göz yummayacaklardır. Ne ki, Kuzey’in yangınını söndürmek, evdekini söndürmek kadar kolay olmayacaktır. Çünki Yıldız’ın ne acısı dinecek gibidir ne de öfkesi. Bebeğinden ayrı kaldığı her an içi daha da kabarmakta, Kuzey’e daha da bilenmektedir.

Ama Kuzey de pes etmeyecektir. Yıldız’ın içindeki yangını söndürmeye, onu iyileştirmeye kararlıdır. Hem biricik aşkı, hem de bebeği için yapamayacağı şey yoktur. Kuzey, sonunda hep birlikte mutlu olmaya yemin etmiştir ve yemininden dönmeye asla niyeti yoktur. Yıldızla olan aşkı nasıl bir mucizeyse, birlikte hayat verdikleri Güney de öyle bir mucizedir. Kuzey, o mucizeye dokunabilmeleri için her şeyi yapacaktır.

KUZEY YILDIZI 59. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kuzey Yıldızı 59. bölüm izle ile ilgili etiketler kuzey yıldızı Kuzey Yıldızı 59. bölüm Kuzey Yıldızı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.