İran'da olacakları bir ay önce bilmiş... Astrolog İlayda Aşkın'ın İran tahmini gündem oldu!

Astrolog İlayda Aşkın’ın Reisi'nin ölümünden bir ay önce İran’la ilgili paylaştığı tweet gündem oldu. Aşkın, 13 Nisan 2024'te paylaştığı bir gönderide, "İran için 29 Nisan'dan sonra özellikle 19 Mayıs civarı gibi perde açılacak. Asıl gündem o zaman." ifadelerini kullanmış.

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan Azerbaycan’daki temaslarının dönüşünde 19 Mayıs 2024'te helikopter kazasında hayatını kaybetti.

REİSİ'NİN ÖLÜMÜNDEN BİR AY ÖNCE DİKKAT ÇEKEN TWEET

Dikkat çekici tahminleriyle şaşırtan Astrolog İlayda Aşkın'ın Reisi'nin ölümünden bir ay önce İran ile ilgili attığı tweet gündem oldu. 

Önceki öngörüleri arasında uçak kazaları ve 2023 Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları yer alan Aşkın, yaklaşık bir ay önce İran'da önemli değişiklikler olacağını belirtmişti.

Aşkın, 13 Nisan 2024'te paylaştığı bir gönderide, "İran için 29 Nisan'dan sonra özellikle 19 Mayıs civarı gibi perde açılacak. Asıl gündem o zaman." ifadelerini kullanmıştı.

Bu öngörü, belirtilen tarihlerde yaşanan olaylarla doğrulanınca sosyal medyada büyük ilgi gördü.

İran'da olacakları bir ay önce bilmiş... Astrolog İlayda Aşkın'ın İran tahmini gündem oldu! ile ilgili etiketler İbrahim Reisi İran Astroloji
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.