Kötü Adamın 10 Günü filminin konusu ne, oyuncuları kimler, ne zaman çıkacak?

Kötü Adamın 10 Günü filminin konusu ne? Netflix'in yeni yerli filmi Kötü Adamın 10 Günü seyircilerle buluşacak. Türk sinemasının merakla beklenen yapımlarından biri olan "Kötü Adamın 10 Günü'nün konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Bu çerçevede 'Kötü Adamın 10 Günü konusu ve oyuncuları' başlıkları arama motorlarında aratılıyor. Peki, Kötü Adamın 10 Günü filminin konusu ne, oyuncuları kimler, ne zaman çıkacak? İşte ayrıntılar...

Türk sinemasının beklenen yapımlarından biri olan "Kötü Adamın 10 Günü", 18 Ağustos 2023 tarihinde Netflix platformunda izleyicilerle buluşacak. Uluç Bayraktar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Mehmet Eroğlu ile Damla Serim'in senaryosunu yazdığı film, duygusal derinliği ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Peki, Kötü Adamın 10 Günü filminin konusu ne, oyuncuları kimler, ne zaman çıkacak? Detaylar haberimizde...

Kötü Adamın 10 Günü filminin konusu ne, oyuncuları kimler, ne zaman çıkacak?

KÖTÜ ADAMIN 10 GÜNÜ NE ZAMAN ÇIKACAK?

Türk sinemasının merakla beklenen yapımlarından biri olan "Kötü Adamın 10 Günü", yönetmen Uluç Bayraktar tarafından çekildi. Mehmet Eroğlu ve Damla Serim'in senaryosunu yazdığı bu etkileyici dram filmi, 18 Ağustos 2023 tarihinde Netflix platformunda izleyicilerle buluşacak.

KÖTÜ ADAMIN 10 GÜNÜ OYUNCULARI

Film, zengin bir oyuncu kadrosuna sahip. Başrollerde Nejat İşler, Şenay Gürler, Hazal Subaşı, Hazal Filiz Küçükköse, İlayda Alişan, İlayda Akdoğan, Rıza Kocaoğlu, Kadir Çermik ve Erdal Yıldız gibi tanınmış isimler yer alıyor. Ayrıca konuk oyuncu olarak Mahir Günşiray, Nur Sürer, Esra Ronabar ve Bora Akkaş da filmde görmek mümkün.

KÖTÜ ADAMIN 10 GÜNÜ KONUSU

"Kötü Adamın 10 Günü", duygusal bir hikayeyi ele alıyor. Film, izleyicilere içsel çatışmaları, ilişkileri ve hayatın karmaşıklıklarını işleyerek derinlemesine bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Oyuncu kadrosunun dikkat çeken isimleri ve etkileyici senaryosuyla "Kötü Adamın 10 Günü", dram türünün severlerini büyülemeye hazırlanıyor.

Yapım şirketi Ay Yapım tarafından üretilen "Kötü Adamın 10 Günü", Netflix için özel olarak hazırlandı. Film, renkli görüntüleri ve duygusal derinliği ile izleyicilere unutulmaz bir deneyim vadediyor.

Kötü Adamın 10 Günü filminin konusu ne, oyuncuları kimler, ne zaman çıkacak? ile ilgili etiketler Nejat İşler Ay Yapım Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.