Kod Adı: Angel filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

23 Eylül Kanal D yayın akışında yer alan Kod Adı: Angel adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Kod Adı: Angel hangi kanalda? Kod Adı: Angel oyuncuları kimlerdir?

23 Eylül Kanal D yayın akışında yer alan Kod Adı: Angel adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Kod Adı: Angel 2019 yılında vizyona girmiştir..

KOD ADI: ANGEL FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Kod Adı Angel, düzenlenen bir suikastın sorumlusu olarak görülen bir adamın kendisini aklamak için verdiği mücadeleyi konu ediyor. Gizli servis üyesi Mike Banning, Başkan Allan Trumball'un korumalığını yapmakla görevlidir. Başkan Trumball'un hayatını tehdit eden bir Hava Kuvvetleri saldırısının yaşanması, Banning’in hayatının değişmesine neden olur. Banning, Hava Kuvvetleri'nin yaptığı uçuşun ortasında terörist saldırıların hedefi haline gelir. Yaşanan saldırının ardından ise karalama kampanyasının hedefinde Mike Banning vardır. Başkana düzenlenen suikastın sorumlusu olarak gösterilen Banning, gerçekleri ortaya çıkarmaya kararlıdır. Ancak bunu yapması pek de kolay değildir. Banning, bir yandan saldırının ardındaki isimleri ortaya çıkarmaya çalışırken bir yandan da kendi ajansından ve FBI’dan kaçmak zorunda kalır.

KOD ADI: ANGEL FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Ric Roman Waugh

Oyuncular: Gerard Butler, Morgan Freeman, Lance Reddick

Tür: Aksiyon

Yapım Yılı: 23 Ağustos 2019 / 2s 1dk

Kod Adı: Angel filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Kanal D Kod Adı: Angel filminin konusu nedir oyuncuları kimdir kaç yılında çekildi saat kaçta başlayacak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.