Kızıl Goncalar dizisinin Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu'nun o sahnedeki performansı gündem oldu!

Kızıl Goncalar dizisinin dün akşam ekrana gelen bölümünde Cüneyd karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu'nun bir sahnedeki performansı izleyenlerden tam not aldı. O sahne sosyal medyada gündem oldu.

FOX TV'de ekrana gelen Kızıl Goncalar dizisi dün akşam ekrana gelen bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Dizide Cüneyd karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu'nun bir sahnedeki performansı izleyicilerden tam not aldı.

Kızıl Goncalar dizisinin Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu'nun o sahnedeki performansı gündem oldu!

GÜNDEM OLAN OYUNCULUK!

Meryem'in kızı Zeynep ile nişanlanan Cüneyd, Zeynep eline abdest suyu dökerken bir anda 'Cüneyd nerede?' diYe bağırmaya başladı. Zeynep o anlarda neye uğradığını şaşırdı. Cüneyd ise bağırarak sağa sola koşmaya başladı. Mert Yazıcıoğlu'nun o sahnedeki performansı alkış topladı.

Kızıl Goncalar dizisinin Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu'nun o sahnedeki performansı gündem oldu! - Resim : 2

Kızıl Goncalar dizisinin Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu'nun o sahnedeki performansı gündem oldu! ile ilgili etiketler Mert Yazıcıoğlu Kızıl Goncalar
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.