Kırmızı Oda 34. bölüm izle

Kırmızı Oda 34. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak youtube platformunda. 23 Nisan akşamında TV8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin 34. son bölüm tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Binnur Kaya’nın oynadığı Kırmızı Oda 34. bölüm ile 23 Nisan Cuma akşamında TV8 ekranlarında yayınlandı. Kırmızı Oda dizisinin 34. son bölümünde; Nihal (Esra Ronabar) Doktor Hanım'ın karşısında sergilediği rolden çıkarak Zafer'in (Yiğit Özşener) kalbinde hala Maria'nın olduğunu, kendisini hiçbir zaman sevmediğini paylaşır.

Kırmızı Oda 34. bölüm izle

Sadi (Erkan Petekkaya) hikayesinin devamında Miço'nun nasıl yalnızlaştığını anlatır. Miço'nun annesini görmeye gittiğinde başına gelen trajik olay Doktor Hanım'ı derinden etkiler. Vahit (Uğur Yücel), babasının farklı ruh hallerine bürünerek ailesine yaşattığını acıları kendisinin de Zafer'e ve evliliğine yansıttığını pişmanlıkla anlatır.

Nihal (Esra Ronabar), Zafer (Yiğit Özşener) ilk görüşte aşık olduğunu ve Zafer'in ummadığı anda kendisine evlenme teklif ettiğini Doktor Hanım'a anlatırken, Zafer ise başka bir kadına aşıkken babası yüzünden ondan vazgeçip, Nihal'le evlendiğini itiraf etmesi Doktor Hanım'ı hayli şaşırtır.

Kırmızı Oda 34. bölüm izle - Resim : 2

Sadi (Erkan Petekkaya), Cemre'nin ölümün ardından Abdullah ve adamlarından intikam almak için Miço ile birlikte yaptıkları planı Doktor Hanım'la paylaşır. Vahit (Uğur Yücel), babası ile aynı hastalığa yakalandığını anlarken, çocukluğunda babasının kendisine ve annesine yaşattığı travmayı da Doktor Hanım'a açar.

KIRMIZI ODA 34. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kırmızı Oda 34. bölüm izle ile ilgili etiketler Kırmızı oda

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.