Kırmızı Oda 31. bölüm

Kırmızı Oda 31. bölüm full izlenmek için yayında. TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda 31. bölüm ile tek parça halinde Youtube’de.

Kırmızı Oda 31. bölüm ile 2 Nisan Cuma akşamında TV8 ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Binnur Kaya ve Erkan Petekkaya’nın oynadığı Kırmızı Oda dizisinin son bölümünde; Doktor Hanım eşi Zafer ile birlikte mutlu bir hayatı olduğunu ve her daim kendisini el üstünde tuttuğunu söyleyen Nihal’in zamansız bayılmalarının sırrını çözer.

Zafer de evliliğindeki sorunlarla ilgili olarak zekice bir yaklaşımla Doktor Hanım’ı oldukça şaşırtır.

Kırmızı Oda 31. bölüm

Recai (Gökhan Yıkılkan), eşine karşı kötü davranışlarına Nazlı’nın kendisine gösterdiği yoğun ilginin sebep olduğunu kabul eder. Doktor Hanım da Recai’nin geçmişine inerek hissettiği değersizlik duygusunun kaynağını çözmeye çalışır.

Sadi’nin (Erkan Petekkaya) Abdullah’ın çetesinin içindeki hikayesi devam ederken, çeteye yeni katılan Emre ile ilgili verdiği sır Doktor Hanım’ı etkiler. Sadi, yaşadıklarını anlatırken ufak çaplı bir kriz geçirir.

Diğer yanda Piraye ve Deniz, aldıkları önemli kararı kliniğe duyurur.

KIRMIZI ODA 31. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kırmızı Oda 31. bölüm ile ilgili etiketler Kırmızı oda

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'ın Ali Çelikkıran'a yerde tekme attığı görüntüler ortaya çıktı!

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği derbinin ardından arbede yaşandı. Yaşanan arbedede Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş'ın Galatasaray Stat İşletme Direktörü Ali Çelikkıran'ı yerde tekmelediği görüntüler ortaya çıktı.