Kırmızı Oda 18. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak?

Kırmızı Oda 18. bölüm fragmanı izle! Kırmızı Oda 18. bölüm fragmanı merak ediliyor. Dizinin son bölümü 25 Aralık Cuma TV 8'de yayınlandı. Peki, Kırmızı Oda 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kırmızı Oda 18. bölüm fragmanı izle linki merak ediliyor. Başrollerinde Binnur Kaya'nın rol aldığı TV 8'de Cuma günleri yayınlanan Kırmızı Oda 18. bölüm fragmanı, dizinin yeni bölümünün bu akşam ekrana gelmesinin ardından izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KIRMIZI ODA 18. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kırmızı Oda'da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandırıyor. Psikiyatri kliniğindeki doktorları ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak.

Kırmızı Oda 17. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı - Kırmızı Oda yeni  bölümde Aslıhan Gürbüz kadroya katılıyor - Televizyon Haberleri

Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

 

Kırmızı Oda 18. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler TV8 kırmızı oda 18. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.