Kılıçdaroğlu-Baykal görüşmesinde aslında ne oldu?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, seçim tarihinin erkene çekileceği tartışmayı, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Deniz Baykala ziyaretinin perde arkasını, HDP’nin Cumhurbaşkanı adayı çıkarmasını, HDP’li Mithat Sancar’ın altılı masaya müzakere çağrısını, Ahmet Davutoğlu’nun ‘6 imza’ savunmasını masaya yatırdı.

‘’SEÇİM TARİHİNİN ÖNE ÇEKİLMESİNE İLİŞKİN KAOTİK BİR DURUM OLUŞACAK’’

Bozkurt, ‘’Seçim mayısa çekilecekmiş gibi gözüküyor. Muhalefet ısrarla 6 Nisan öncesini istiyor. Seçim tarihinin öne çekilmesine ilişkin kaotik bir durum oluşacak gibi gözüküyor. Muhalefet partisinin desteği olmazsa meclisten erken seçim kararı çıkartmak zor. Seçim tarihinde başlayacak bir mücadeleyi göreceğiz. Hukukçuların bile bölünmüş olması çözüm konusunda sıkıntılar olacağını gösteriyor.

‘’ASLI BAYKAL'A YÖNELİK YOĞUN BİR DEZENFORMASYON YÜRÜTÜLÜYOR’’

Baykal'ın seçimle ilgili katkıda bulunmak istediğine dair bir cümlesi yokmuş. Baykal Kılıçdaroğlu'nun ziyaretini çok memnuniyetle karşılamadı. Aslında ziyareti planlayan Levent Gök ile Ataç Baykal'dır. Baykal'ın mevcut CHP'nin politikalarına destek veriyormuş görüntüsü oluşturuldu. Aslı Baykal'ın eleştirilerine Baykal ailesinin katılmadığı görüntüsü verildi. Bu ziyaret görüntüsüyle Baykal'ın CHP çalışmalarına katıldığı görüntüsü amaçlandı. Ziyarette kazın ayağı aslında öyle değilmiş. Farklı görüntüler verilmesi amaçlandı. Levent Gök ile Ataç Baykal arasında Aslı Baykal'ın eleştirilerine dair bir konuşma geçmiş olabilir. Aslı Baykal'a yönelik yoğun bir dezenformasyon yürütülüyor. Baykal ile verilen fotoğrafın perde arkasındaki amaç budur.

‘’HDP 'ALTILI MASANIN ADAYINA DESTEK VERİYORUZ' DESE MASA DİREK KAYBEDER''

HDP 'Altılı masanın adayına destek veriyoruz' dese altılı masa direk kaybeder çok net. HDP aday çıkarırsa ve altılı masa ile didişirse iş birinci turda bitebilir. Ancak orada taktiksel bir hamle olabilir.  Pervin Buldan Kandil'deki yönetimle eş güdümlü çalışan bir isimdir. Dağ kadrosuna yakın olanlarla bu işi siyasetle yönetelim diyenler arasında bir farklı bir düşünce var.

‘’DEVLETİ İŞLEMEYEN BİR DEVLET HALİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORLAR''

Ali Babacan şu an HDP kapatılırsa ve yeni parti yetişmezse seçime diye Deva Partisi listelerinden aday sokalım diye pazarlık yapıyormuş. Devleti işlenmeyen bir devlet haline getirmeye çalışıyorlar. Kaos oluşacak, devleti durduracaklar. Kendi içlerinde anlaşamayacaklar. Bu masadan hiçbir şey çıkmaz. Politikayı önlerine Washington koyacak. Bunların tek derdi Erdoğan'ı yenmek.'' dedi.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Kılıçdaroğlu-Baykal görüşmesinde aslında ne oldu? ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Deniz Baykal Aslı Baykal Ceyhun Bozkurt

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.