Kemal Gülman açıkladı! Kendisinden 30 yaş küçük avukatı Eda Cideli ile aşk mı yaşıyor?

2013 yılından beri boşanmaya çalıştığı Feryal Gülman ile 27 yıllık evliliğini geçtiğimiz yıl resmi olarak sonlandıran sosyetik isim Kemal Gülman'ın kendisinden 60 yaş küçük Avukat Eda Cideli ile aşk yaşadığı ve hatta ona şiddet uyguladığı iddia edilmişti. 90 yaşındaki Kemal Gülman, iki yıldır birlikte olduğu konuşulan Eda Cideli ile ilgili soruları yanıtladı.


Gülman Group'un yönetim kurulu başkanı ve ceosu Kemal Gülman, 2013 yılından beri boşanmaya çalıştığı Feryal Gülman'dan geçtiğimiz yılın Kasım ayında boşanmıştı. 8 yıldır süren, iki kez Yargıtay'dan dönen davada ikilinin boşanmasına karar verilmişti. Bu süreçte Kemal Gülman'ın kendinden 60 yaş küçük avukat Eda Cideli ile birlikte olduğu söyleniyordu. Kısa süre önce de iş insanının, Eda Cideli’ye şiddet uyguladığı iddia edilmişti.

Geçtiğimiz akşam Zorlu PSM’de ‘Pencere’ adlı tiyatro oyununu izlemeye gelen Gülman, avukatı Eda Cideli ile ilgili kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle yanıt verdi.

 Kemal Gülman açıkladı! Kendisinden 30 yaş küçük avukatı Eda Cideli ile aşk mı yaşıyor?


"Genç sevgiliniz Eda Cideli'yi şiddet uyguladığınız iddia edildi. Neler söylersiniz?" sorusuna, "Hayatım boyunca bırakın kadını bir erkeğe bile el kadlrımadım. O iddia yalan. O ufacık kıza mı vuracağım? Yok öyle bir şey! Herkes sevgilim zannediyor ama değil. Sadece avukatım. İş ilişkimiz var, o kadar. Daha çocuk zaten" cevabını verdi.

Kemal Gülman açıkladı! Kendisinden 30 yaş küçük avukatı Eda Cideli ile aşk mı yaşıyor? - Resim : 2

Gülman, Cideli ile aşk yaşamadığını ifade ederek, "Kendisi bizim avukatımız. Bu yüzden herkes kız arkadaşım zannediyor. Öyle bir durum yok. Çocuk daha 28 yaşında. Kendisi ile sadece iş ilişkimiz var.” dedi.

Kemal Gülman açıkladı! Kendisinden 30 yaş küçük avukatı Eda Cideli ile aşk mı yaşıyor? - Resim : 3

 

Kemal Gülman açıkladı! Kendisinden 30 yaş küçük avukatı Eda Cideli ile aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Eda Cideli kemal gülman
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.