Kefaretin Meltemi Özge Özacar’ın Yeni İmajı Herkesi Hayran Bıraktı! Ne Kadar Çok Değişmiş

FOX TV'nin yayınlandığı dönemde geniş kitleler tarafından beğenilerek izlenen 'Kefaret' dizisinin Meltem'i güzel oyuncu Özge Özacar yeni saç rengi ile göz doldurdu. Başarılı oyuncular Mert Fırat, Nurgül Yeşilçay ve Yurdaer Okur ile birlikte kamera karşına geçen Özge Özacar'ı aynı zamanda tv platformu olan puhu tvde yayınlanan Seyyar adlı dizide de rol almıştı.

FOX TV'nin yayınlandığı dönemde geniş kitleler tarafından beğenilerek izlenen 'Kefaret' dizisinin Meltem'i güzel oyuncu Özge Özacar yeni saç rengi ile göz doldurdu. Başarılı oyuncular Mert Fırat, Nurgül Yeşilçay ve Yurdaer Okur ile birlikte kamera karşına geçen Özge Özacar'ı aynı zamanda tv platformu olan puhu tvde yayınlanan Seyyar adlı dizide de  rol almıştı. İki dizisinin bitmesi ile tatile çıkan güzel oyuncu saçlarının rengini değiştirdi.

Bir Dizide İki Ayrı Karakter

Kefaret adlı dizide usta oyuncularla çalışan Özge Özacar aynı zamanda Seyyar dizisinde de Çiğdem karakterine hayat verdi. Bu dizilerde tamamen zıt karakterler ile izleyici karşısına çıkan genç oyuncu, Kefaret ve Seyyar dizilerinin bitmesi ile yorgunluğunu tatile çıkarak attı. Aynı zamanda imajını da yenileyen genç ve güzel oyuncu saçının rengini değiştirdi.

Kefaretin Meltemi Özge Özacar’ın Yeni İmajı Herkesi Hayran Bıraktı! Ne Kadar Çok Değişmiş

Hayranlarından Büyük İlgi

Saç rengini değiştiren Kefaret dizisinin Meltem'i 'Özge Özacar' hayranları çok beğendi. Sosyal Medya platformu olan İnstagrama yeni saçları ile fotoğrafını koyan genç ve güzel oyuncu hayranları tarafından tam not aldı denilebilir. 'Kefaret' dizisinin Meltem'i Özge Özacar'ın yeni saç rengini beğenen takipçileri güzel oyuncuya adeta yorum yağdırdı.

'Kefaret'in 'Meltem'i Özge Özacar imajını yeniledi! 1

Bir takım yenilikler etiketi ile instagrama fotoğrafını koyan genç ve güzel oyuncunun yeni fotoğrafı anında binlerce beğeni aldı. İki dizisinin de final yapmasını fırsat bularak tatil yapan güzel oyuncu bütün yorgunluğunu atarak yeni imajını da hayranları ile sosyal medya üzerinden paylaşmış oldu.

Özge Özacar'ın instagram fotoğrafını beğenen binlerce hayranının kafasını kurcalayan bir başka soru da güzel oyuncunun ufukta yeni bir projesi mi olacak şeklinde. İnstagram takipçilerinin çok beğendiği Özge Özacar'ın yeni saç rengi binlerce beğeni alarak çok konuşuldu ve ufukta yeni bir proje şeklinde yorumlandı.

Kefaretin Meltemi Özge Özacar’ın Yeni İmajı Herkesi Hayran Bıraktı! Ne Kadar Çok Değişmiş ile ilgili etiketler kefaret
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.