Kazada hayatını kaybetmişti! Sergen Deveci'den Tolga Güleryüz paylaşımı: Burası cehennem Tolga!

"Baş Belası" adlı tiyatro ekibi, 21 Kasım'da turne dönüşünde Amasya'da kaza yapmıştı. Kazada Özgür Karataş, Burak Topçu ve Tolga Güleryüz hayatını kaybetmişti. Kazayı ağır yaralı olarak atlatan ve tedavi süreci devam eden Sergen Deveci, hayatını kaybeden arkadaşı Tolga Güleryüz'ün fotoğrafını paylaşarak yaşadığı acıyı, "Seni çok özlüyorum... Burası cehennem Tolga!" sözleriyle aktardı...

Karadeniz turnesinde olan ‘Baş Belası’ adlı tiyatro ekibi dönüş yolunda kaza yapmış ve kazada 3 kişi ölmüştü. Boynunda ve omurgasında kırıklar olduğu tespit edilen Sergen Deveci ise ameliyat geçirmiş ve yoğun bakımdan çıkmıştı.

Kazada hayatını kaybetmişti! Sergen Deveci'den Tolga Güleryüz paylaşımı: Burası cehennem Tolga!

TOLGA GÜLERYÜZ'LE POZUNU PAYLAŞTI

Bir süredir hastanede tedavi altında olan Deveci sosyal medya hesabı üzerinden kazada ölen arkadaşı Tolga Güleryüz'le bir fotoğrafını paylaştı.

Kazada hayatını kaybetmişti! Sergen Deveci'den Tolga Güleryüz paylaşımı: Burası cehennem Tolga! - Resim : 2

Hayatını kaybeden arkadaşından geriye kalan bir kareye sosyal medyasında yer veren Sergen Deveci duygularını şöyle ifade etti:

"BURASI CEHENNEM TOLGA"

"Küslüğü aşabiliyorum, hasreti yenebiliyorum da yokluk denen illet var ya hani sırt dönmek gibi olmayan... Bir sır verse biteceğini söylese keşke bu an sona yakın diye... Her şeye yettiği düşünen insan bilse keşke zamanını diyeli yendik yası da diyelim kuruttuk yanakları da ya yokluk abi? Yokluğu nasıl yeneceğiz? Seni çok özlüyorum oğlum, burası cehennem Tolga!"

 

 

 

Kazada hayatını kaybetmişti! Sergen Deveci'den Tolga Güleryüz paylaşımı: Burası cehennem Tolga! ile ilgili etiketler Sergen Deveci Tolga Güleryüz Trafik kazası
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.