Kavak Yelleri oyuncusu Güldür Güldür Show'a dahil oldu!

Ekranların en uzun soluklu komedi programlarından olan Güldür Güldür Show sezon finalini ayrılık haberleriyle yapmıştı. Güldür Güldür yeni sezon için ise bir yeni oyuncuyu duyurdu. Programa Kavak Yelleri ile tanınan Dağhan Külegeç dahil oldu. Bu haberin ardından Dağhan Külegeç kimdir merak konusu oldu.

Show TV'nin sevilen programı Güldür Güldür ekibine dahil olan isimlerden biri ünlü oyuncu Dağhan Külegeç oldu.

Güldür Güldür'ün sosyal medyasında paylaşılan gizemli fotoğrafı, hayranları tarafından hemen tanındı. Sosyal medyadan yapılan paylaşımda "Aranızda bu gülüşün sahibini tanıyan var mı? Gözler Yeni sezonda o da aramızda" notuna yer verildi.

Kavak Yelleri oyuncusu Güldür Güldür Show'a dahil oldu!

GÜLDÜR GÜLDÜR'DEN AYRILDILAR

Güldür Güldür sezon finalinin ardından yaprak dökümü yaşamıştı. Programa Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu, Emre Altuğ ve ünlü sunucu Evrim Akın veda etmişti.

Kavak Yelleri oyuncusu Güldür Güldür Show'a dahil oldu! - Resim : 2

Kavak Yelleri oyuncusu Güldür Güldür Show'a dahil oldu! ile ilgili etiketler Güldür Güldür Show dağhan külegeç Kavak Yelleri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.