Katiller Devri konusu nedir oyuncuları kimlerdir?

5 Temmuz 2020 Pazar akşamında Show TV ekranlarında yayınlanacak Katiller Devri filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırılıyor.

Reign of Assassins Türkçe adıyla Katiller Devri filmi 2010 yılında vizyona giren aksiyon filmidir. Yönetmeni Su Chao-pin ve John Woo'dur. Çin'de çekilen bu film izleyicileri tarafından iyi not almıştır. Film bir keşişin hayatının suikastçıya dönüşmesini anlatıyor. Katiller Devri filmi konusu nedir? Katiller Devri filmi oyuncuları ve kadrosu merak ediliyor. İşte film hakkında merak edilenler...

Yapımcısı Terence Chang Chia-Chen olan Wuxia tarzı film olarak vizyona giren Katiller Devri birçok eleştirilere maruz kalsa da film tutkunları için sevilen bir film oldu. Filmdeki sahneler ve efektler izleyiciyi adeta ekran başına kilitleyebilecek derecede. Reign of Assassins Türkçe adıyla Katiller Devri filmini ilk defa izleyecek olanlar filmin konusunu merak ediyorlar. Ayrıca Katiller Devri oyuncu kadrosu da oldukça ilgi çekiyor. İşte Katiller Devri filmi hakkında merak edilenler...

KATİLLER DEVRİ FİLMİ KONUSU

Drizzle seri katil olarak bilinmektedir. Geçmişini geride bırakmak için birçok yöntem dener. Bunlardan biri de kimlik değiştirmek olur ve başarır. Başka bir şehre taşınarak yaşamını yani hayatını da değiştirir. Bir efsane vardır o da manastırdaki kalıntılar. Onları da beraberinde taşır yanından ayırmaz. Tabii bunları Karanlık Taşlar ismindeki suikast çetesinden koruması gerekir ve bunu da çok iyi bilmektedir. Drizzle yeni ise ismi Zeng Jing olarak bilinir. Ayrıca Ah Sheng ile evlenir. Karanlık Taşlar çetesi bu işin peşini bırakmaz ve o kalıntıların peşine düşer. Ve savaş başlar. Drizzle bu arada bir sır öğrenecektir. Serüven ve macera bu şekilde devam eder. Aksiyon hiç eksilmez.

KATİLLER DEVRİ FİLMİ OYUNCULARI

Michelle Yeoh - Zeng Jing / Drizzle
Jiang Ah-sheng olarak Jung Woo-sung
Tekerlek Kralı Wang Xueqi / Cao Feng
Turkuaz Yaprağı Olarak Barbie Shu / Ye Zhanqing
Lei Bin olarak Shawn Yue
Drizzle olarak Kelly Lin
Zhang Renfeng rolünde Guo Xiaodong
Tian Qingtong rolünde Jiang Yiyan
Teyze Cai olarak Paw Hee-ching
Kongdong Teal Kılıç / Qing Jian olarak Pace Wu
Sihirbaz olarak Leon Dai / Lian Sheng
Doktor Li olarak Chin Shih-chieh
Eater Bear olarak Angeles Woo
Bilgelik olarak Calvin Li / Keşiş Jian Hui
Katil Ayı olarak Matt Wu
Song Yang Five lideri olarak Hu Xiaoguang
Song Yang Five üyesi olarak Han Zhi
Song Yang Five üyesi olarak Xing Hanqing
Song Yang Five üyesi olarak Che Kim-fai
Song Yang Five üyesi olarak Shi Zhanjie
General Huang rolünde Peter Kam
Zhang Haiduan rolünde Lee Hing-cheung
Petrol dükkanı patronu Chen olarak Ma Shuliang
Sen Zhang Dajing gibi Liping
Qin Weidong kasap olarak

Katiller Devri konusu nedir oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Katiller Devri
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.