Kalça estetiği yaptırdığı iddia edilmişti! Melek Mosso pozlarıyla sosyal medyayı salladı!

Geçtiğimiz günlerde kalça estetiği iddialarıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Melek Mosso, sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla dikkat çekti. Mosso'nun paylaşımlarına beğeni yağdı.

Sesiyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Melek Mosso, Yılın En İyi Kadın Şarkıcısı ödülüne layık görüldü. Törene evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisiyle giden Mosso, verdiği pozlarla da dikkatleri üzerine çekti.

KALÇA ESTETİĞİ YAPTIRDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda kalça estetiği yaptırdığı ileri sürülen Melek Mosso, siyah vücudunu saran elbisesiyle peş peşe poz verdi. Şarkıcının estetik yaptırdığı söylenen kalçasını ön plana çıkartarak verdiği pozlar da dikkatlerden kaçmadı. Uzun süredir aşk yaşadığı Serkan Sağdıç ile kamera karşısına geçmeyi ihmal etmeyen Mosso'nın Instagram hesabından yaptığı paylaşımlara beğeni yağdı.

Kalça estetiği yaptırdığı iddia edilmişti! Melek Mosso pozlarıyla sosyal medyayı salladı!

"35 YAŞINDAYIM, BIRAKIN DA YAPTIRAYIM"

Daha önce estetik hakkında konuşan Melek Mosso, dişlerini sıktığı için çene estetiği yaptırdığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

Kalça estetiği yaptırdığı iddia edilmişti! Melek Mosso pozlarıyla sosyal medyayı salladı! - Resim : 2

"Yorgunluğumu silmek için ufak tefek şeyler yaptırıyorum. Bırakın da yaptırayım, 35 yaşındayım"

Kalça estetiği yaptırdığı iddia edilmişti! Melek Mosso pozlarıyla sosyal medyayı salladı! ile ilgili etiketler Melek Mosso estetik
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.