Kağıt Ev 1. bölüm izle!

Kağıt Ev 1. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak puhutv platformunda. 19 Nisan akşamında Star TV’de yayınlanan Kağıt Ev dizisinin 1. ilk bölüm tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu’nun oynadığı Kağıt Ev 1. bölüm ile 19 Nisan Pazartesi akşamında Star TV ekranlarında yayınlanacak. Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Kağıt Ev dizisinin ilk bölümünde; Üç çocukları ile birlikte mutlu bir hayat süren Fırtına ailesinin yaşamı yanlış anlaşılma sonrasında bir trajediye dönüşür.

Kağıt Ev 1. bölüm izle!

Ceza Hukuku Profesörü Cihan Fırtına, Suçlu Peşinde programının yapımcısı Azra İnce’nin cazibesine yenik düşerek ilk defa karısını aldatır. Başarılı bir avukat olan Aylin’de işi ve 3 çocuğu arasında bu ihanetin farkına varamazken 16 yaşındaki kızları Cemre bir anda olayların seyrini değiştirir. Şüphelerinde haklı olan Cemre’nin aslında bir yanlışı vardır.

Babasının, ailenin emektarı Gülsüm’ün kızı İnci ile ilişkisi olduğunu zannetmektedir. Babasının üniversitede öğrencisi olan İnci, Cemre'nin desteğiyle okumuş, çok çalışkan, sevgi dolu bir kızdır ve Cemre'nin kendisine yönelik düşmanca tavırlarından da habersizdir. İki genç kız arasında çıkan tartışma da İnci hayatını kaybeder.

Kağıt Ev 1. bölüm izle! - Resim : 2

Çaresizce kızını arayan Gülsüm'ün yardım isteyeceği tek yer ise Fırtına ailesidir. Ancak İnci’yi arayan bir başka kişi daha vardır. İnci'nin herkesten sakladığı biricik aşkı, Fırtına Ailesi'nin büyük çocukları Mert’tir.

Aylin ve Cihan Fırtına artık büyük bir çıkmazın içerisine girmişlerdir. Evlerinde işlenen cinayet; karı koca için vicdan, merhamet, ihanet üçgeninde verecekleri en büyük sınavlardan sadece bir tanesidir. Onlar iyi ebeveyn olmak adına evlatlarını korumaya çalışırken, ömürlerini verdikleri adalete de ihanet etmektedirler.

KAĞIT EV 1. İLK BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kağıt Ev 1. bölüm izle! ile ilgili etiketler Kağıt Ev Kağıt Ev 1. bölüm Kağıt Ev son bölüm Kağıt Ev ilk bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.