Kadir Doğulu tam 3 yıldır o hastalıkla mücadele ediyor!

Armağan Çağlayan’ın 196Sekiz isimli Youtube kanalında “Gör Beni” adıyla yaptığı programın bu haftaki konuğu ünlü oyuncu Kadir Doğulu oldu. Sağlık durumu hakkında açıklamalar yapan Doğulu, üç yıldır bağırsaklarıyla ilgili yaşadığı sıkıntıdan bahsetti.

Sağlık durumuyla ilgili açıklamalar yapan ve "İrritabl bağırsak sendromu" ile mücadele ederken çok zor günler geçirdiğini belirten Doğulu şunları söyledi:

"DOKTORLAR İLAÇ BULAMADI"

"Sağlıkla ilgili problemler yaşadım. Üç yıldır bağırsaklarımda sıkıntı var. İrritabl bağırsak sendromu deniyor buna. Bununla ilgili coğrafyamı, gıdaları tanımaya başlayınca bedensel bir şifa başladı ve ilaç kullanmadan iyileştim. Doktorlar ilaç bulamadı buna. Kilo kaybettim ama gerçek enerjimi ve gücümü buldum açıkçası.

Bana verilen perhiz yaramadı. 8 ay içinde yediğim her şeyi yazarak bana ait bir perhiz sistemi buldum. Yeme alışkanlığımı değiştirdim."

Kadir Doğulu tam 3 yıldır o hastalıkla mücadele ediyor! ile ilgili etiketler Kadir Doğulu Neslihan Atagül Armağan Çağlayan YouTube
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.