Kadınlarla görüntüleri ifşa olan Selami Şahin demans hastalığına mı yaklandı?

Selami Şahin'in (74) sokak ortasında kadınlarla tanışmaya çalışıp elini tuttuğu görüntüler magazin gündemine bomba gibi düştü. Görüntülerin sosyal medyada hızla yayılmasının ardından ise sanatçı cephesinden "Selami Şahin yıpratılmaya çalışılıyor" açıklaması geldi. Sabah Gazetesi yazarı Mevlüt Tezel bugünkü köşesinde konuya ilişkin ''Demans mı ‘Kart Horoz’ sendromu mu?'' başlıklı bir yazı kaleme aldı. Mevlüt Tezel, ''Şahin'in demans sorunu yaşadığını iddia edenler var'' ifadelerini kullandı.

1985 yılında nikah masasına oturduğu Didem Şahin'den Lider, Meryem, Emirhan adında 3 çocuğu bulunan 74 yaşındaki müzisyen ve besteci Selami Şahin'in sokak ortasında kadınlarla çekilen görüntüleri ifşa oldu. Etiler'deki ünlü bir AVM'nin önünde yoldan geçen kadınlarla konuşup ofisine davet eden Selami Şahin'in o anlara ait görüntüleri ifşa oldu.

Ortaya çıkan görüntülerde, Selami Şahin'in kadınların elinden tutup uzun süre bırakmadığı görüldü. Yoldan geçen kadınlarla flörtöz tavırlarla tanışmak için tokalaşan, kadınları sürekli ofisine davet eden Selami Şahin'den iddialarla ilgili jet açıklama geldi.

Kadınlarla görüntüleri ifşa olan Selami Şahin demans hastalığına mı yaklandı? - Resim : 2


Selami Şahin'in sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Selami Şahin hakkında basına ve kamuoyuna yansıyan haberler ile ilgili, sanatçının ailesi ve ekibi olarak derinden üzüldüğümüzü bildirmek isteriz. Selami Şahin, bu ülke müziğinin en önemli kilometre taşlarından biridir. Yarım asrı aşan sanat hayatı boyunca düşüncelerine göre bestelemiş ve sevenleri ile samimi bir yaşam sürdürmeyi tercih etmiştir.

Selami Şahin, yıllardır bahsi geçen bölgede iş ve sosyal yaşamını sürdürmektedir. Kendisinin hayranlarıyla yarattığı sıcak ve samimi diyaloglar yanlış yorumlamaya sebebiyet vermiştir. Bu konuda yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır."

Selami Şahin'in gündem olan görüntüleri konuşulmaya devam ederken, Sabah Gazetesi yazarı Mevlüt Tezel bugünkü köşesinde Selami Şahin ile ilgili bir yazı kaleme aldı. Tezel, ''Demans mı ‘Kart Horoz’ sendromu mu?'' başlıklı yazısında ''Görüntüler, deliller ortada. Şahin yolda gördüğü kadınlara, genç kızlara resmen yapışıyor. Şahin'in demans sorunu yaşadığını iddia edenler de var.'' ifadelerine yer verdi.

Kadınlarla görüntüleri ifşa olan Selami Şahin demans hastalığına mı yaklandı? - Resim : 3

İŞTE MEVLÜT TEZEL'İN O YAZISI


''Ne Muharrem İnce'nin adaylığı, ne ittifakların genişlemesi, Türkiye iki gündür bu haberi konuşuyor!
GÜNAYDIN muhabiri Evren Abdullahoğlu, ünlü şarkıcı Selami Şahin'in Etiler'deki ünlü bir AVM'nin önünü mesken tutup yoldan geçen kadınları sürekli ofisine davet etmesini ve bunun çevredekileri insanları rahatsız etmesini haber yaptı.
GÜNAYDIN eki de olmasa magazin basınında atlatma, özel haber okuyamayacağız. Evren'i kutluyorum.
Haberden sonra çok şey yazıldı, söylendi. Sanatçı cephesinden "Selami Şahin yıpratılmaya çalışılıyor" gibi bir açıklama geldi.
GÜNAYDIN ekinin, Şahin ile ne alıp veremediği olabilir? Durup dururken "Hadi Şahin'i yıpratalım" mı dediler yani! Hiç güleceğim yoktu.
Görüntüler, deliller ortada. Şahin yolda gördüğü kadınlara, genç kızlara resmen yapışıyor. Kadınların elinden tutuyor, bırakmıyor! "Hadi gidelim" der gibi hareketler yapıyor. Hem de bunu işlek bir cadde yapıyor.
İrem Derici'nin ahı mı tuttu acaba? Yaşlılık da zor!
Videoda çevredeki insanlar rahatsız olsalar da bu duruma alışmışlar, "Yine kızı ofisine davet ediyor!" diyorlar.
Asıl ilginç olan ise haberden sonra birçok kadının sosyal medyada Şahin'le olan nahoş anıları üzerine yorum yapmalarıydı.
"Filanca zamanda bana askıntı oldu", "Markette elimi tuttu", "Fotoğraf çekilirken belime sarıldı" diyenler oldu.
Bugüne kadar biri de çıkıp şikayetçi olmayınca, adam yürümeye devam etmiş!
Böylesine ünlü bir sanatçının işlek bir caddede hiç tanımadığı genç kızları durdurup, elini tutup, "Hadi ofisime gidelim" demesi normal değil. Şahin'in demans sorunu yaşadığını iddia edenler de var. Bu iddia bana da mantıklı geldi.
Sosyal medyada Didem Şahin'in oğlunun çapkınlıklarıyla ilgili sorulara "Horozumu saldım çayıra, tavuğu olan düşünsün' der, geçerim" diye yanıt vermesine atıfta bulunup, "Didem Hanım peki, sizin kart horozu ne yapacağız" diye espriler de yapıldı.
Espriler yapılıyor ama bu olay ABD'de yaşansa 'MeToo' hareketini savunan feministler Şahin'in peşine düşerdi!
Bu haberden sonra birileri çıkıp Şahin'e taciz davası açarsa da hiç şaşırmam!''

Kadınlarla görüntüleri ifşa olan Selami Şahin demans hastalığına mı yaklandı? - Resim : 4

 

Kadınlarla görüntüleri ifşa olan Selami Şahin demans hastalığına mı yaklandı? ile ilgili etiketler Selami Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.