Yıllar sonra bir arada konserler verdiler ama son değişmedi! İzel, Çelik ve Ercan yeniden dağıldı...

İzel, Çelik ve Ercan grubu yıllar önce bir araya gelmiş ve konserler vermişti. Grubun güçlü sesi İzel dağilmaları ile ilgili çok özel bir açıklama yaptı. İşte ayrılığa ilişkin detaylar...

İzel, Çelik ve Ercan bir zamanların en sevilen grubuydu. Muhteşem sesleri ve müzikleri ile o yıllara damga vuran grup Çelik'in artık bir arada mutsuzum sözleri ile yollarını ayırdı. Bunun üzerine herkes kendi yoluna gitti ve kariyerlerinde başarılı yükselişleri de devam etti. İzel, Çelik ve Ercan onlarca yılın üzerinden yeniden birlikte konserler vermeye başladılar. Ancak bu çok uzun sürmedi ve bu kezde İzel ayrılık kararı aldı. Sebep yine üçlünün mutsuz hissetmesi oldu. 

Bir magazin programında koşuşan İzel grubunun yeniden dağıldığını açıkladı. Programda konuşan İzel, "Yıllar önce Çelik ‘Ben artık mutsuzum’ demiş, grup dağılmıştı. Bu kez ayrılığı ben istedim. Ne garip tesadüf ki, ben de ‘Mutsuzum’ diyerek ayrıldım. 30 konser zor dayandım. Sevgili Ercan yıllarca müzik şirketlerinde ve stüdyolarda patronluk yapmış biri. Bu halini sahnede de sürdürünce mutsuz oldum" ifadelerini kullandı.

İzel, Çelik ve Ercan grubu daha önce 1992 yılında dağılmıştı.

Yıllar sonra bir arada konserler verdiler ama son değişmedi! İzel, Çelik ve Ercan yeniden dağıldı... ile ilgili etiketler İzel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.