Eşi Didem Şahin ne diyecek? Kadınlarla görüntüleri ifşa olan Selami Şahin'den ilk açıklama

Didem Şahin ile 1985 yılında hayatını birleştiren ve bu evliliğinden Lider, Meryem, Emirhan adında 3 çocuğu bulunan müzisyen ve besteci Selami Şahin hakkındaki iddialar duyanları şoke etti. Etiler'deki ünlü bir AVM'nin önünde yoldan geçen kadınlarla konuşup ofisine davet eden 74 yaşındaki sanatçının ortaya çıkan görüntüleri hayrete düşürdü. Selami Şahin'in sohbet ettiği kadınların elinden tutup uzun süre bırakmaması dikkat çekti. Selami Şahin hakkındaki iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Evli ve 4 çocuk babası Selami Şahin'in ortaya çıkan görüntüleri herkesi şaşırttı. 74 yaşındaki ünlü sanatçı Selami Şahin'in Etiler'deki ünlü bir AVM'nin önünü mesken tutup yoldan geçen kadınları sürekli ofisine davet etmesi, çevredekileri rahatsız etmeye başladı. 

Eşi Didem Şahin ne diyecek? Kadınlarla görüntüleri ifşa olan Selami Şahin'den ilk açıklama

YOLDAN GEÇEN KADINLARI OFİSİNE DAVET EDİYOR


Sabah Gazetesi'nden Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre; Sokak ortasında kadınlarla flörtöz tavırlarla tanışmak için tokalaşan Selami Şahin, ellerini bırakmadığı kadınları garip tekliflerle ofisine kahveye davet ediyor.

Eşi Didem Şahin ne diyecek? Kadınlarla görüntüleri ifşa olan Selami Şahin'den ilk açıklama - Resim : 2


İsmini vermek istemeyen iki kadın GÜNAYDIN'a şu açıklamayı yaptı: "Selami Şahin her gün bize ya da yoldan geçen herhangi bir kadına elini uzatıp tanışıyor. Ama elinizi bir türlü bırakmıyor. Ofisine kahve içmeye davet ediyor, garip tekliflerde bulunuyor. Bu durumdan bıktık usandık, rahatsızız!"

Eşi Didem Şahin ne diyecek? Kadınlarla görüntüleri ifşa olan Selami Şahin'den ilk açıklama - Resim : 3

Kadınlarla görüntülerinin de çekildiği, 38 yıllık evli 3 çocuk babası olan Selami Şahin'in bu davranışı sonrası eşi Didem Şahin'in tavrı ise merak konusu oldu.


SELAMİ ŞAHİN CEPHESİNDEN AÇIKLAMA

Öte yandan Selami Şahin sosyal medya hesabı üzerinden, hakkında çıkan iddialara cevap verdi. Basına yansıyan görüntülerin ardından sessizliğini bozan Selami Şahin'in sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Selami Şahin hakkında basına ve kamuoyuna yansıyan haberler ile ilgili, sanatçının ailesi ve ekibi olarak derinden üzüldüğümüzü bildirmek isteriz. Selami Şahin, bu ülke müziğinin en önemli kilometre taşlarından biridir. Yarım asrı aşan sanat hayatı boyunca düşüncelerine göre bestelemiş ve sevenleri ile samimi bir yaşam sürdürmeyi tercih etmiştir.

Selami Şahin, yıllardır bahsi geçen bölgede iş ve sosyal yaşamını sürdürmektedir. Kendisinin hayranlarıyla yarattığı sıcak ve samimi diyaloglar yanlış yorumlamaya sebebiyet vermiştir. Bu konuda yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır."

 Eşi Didem Şahin ne diyecek? Kadınlarla görüntüleri ifşa olan Selami Şahin'den ilk açıklama - Resim : 4

 

Eşi Didem Şahin ne diyecek? Kadınlarla görüntüleri ifşa olan Selami Şahin'den ilk açıklama ile ilgili etiketler Selami Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.