Jandarma personel alımı devam ediyor! Başvurular için ne gerekiyor?

Jandarma personel alımı için başvuruları sürüyor. 2017 Jandarma personel temini için başvurularda ne gibi şartlar aranıyor? Kimler başvurabilir? Jandarma personel temin ilanının yayınlanmasının ardından ilgilenen vatandaşlar başvurmaya başladı. Başvurular ne zaman bitiyor? İşte . 2017 Jandarma personel temini hakkındaki tüm detaylar....

2017 Jandarma personel alımı başvuruları halen sürüyor. Jandarma personel alımı için kimler ne zamana kadar başvurabilir? İnternette Jandarma personel temin ilanının yayınlanmasından sonra ilgilenen vatandaşlar başvuru işlemlerini gerçekleştirmeye başladı. Kimler başvurabilecek? Başvurular ne zaman bitecek? Tüm bu soruların yanıtı haberimizde...

Jandarma personel temin başvurularında hangi kriterlerin arandığı 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye tabi açıktan temin yoluyla yapılacak Jandarma personel temin için yayınlanan ilanda vatandaşlarla paylaşıldı. En son güncellenen gündem bilgilerine göre Jandarma personel temin işlemleri sürüyor. T.C. Personel Başkanlığı tarafından yayınlanan ilan vatandaşlarla paylaşıldı ve başvuru işlemleri 15 Şubat'ta başladı. Jandarma personel temini için başvuru yapacak adaylar başvurularda aranan genel ve özel koşulları öğrenme fırsatı buldu.

Jandarma_personel_temin_bavurular_sryor


Jandarma personel temin başvuruları ne zamana kadar sürecek?

15 Şubat 2017 Çarşamba tarihinde başlayan Jandarma personel alımı başvuru işlemleri 10 Mart 2017 Cuma tarihinde saat 17.00'de sona erecek. Adaylar başvurularını sadece "www.jandarma.tsk.tr" internet adresinden yapabilecek, diğer şekilde yapılacak başvurular ise geçersiz olacaktır. Öte yandan Jandarma personel temini başvurusunda adaylar yalnızca bir ünvan için başvuru yapabilecekler. Yapılan başvuruların sonuçlarına göre başvurusu kabul edilen ve kontenjana giren adayların listesi, sınav günleri ve saatleri 15 Mart 2017 tarihinden sonra yine "www.jandarma.tsk.tr" internet adresinden paylaşılacak.

Başvuru yapmak için tıklayın

Sınavlar ne zaman yapılacak?

Başvurusu kabul edilen adaylar 27 - 31 Mart 2017 tarihleri arasında açıklanan tarih ve saatte Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisinde sınava tabi tutulacaklar. Sınavlar saat 08.30'da başlayacak. Adayların kimlik ve başvuru belgeleri kontrollerinden geçirilecek. Bu nedenle adayların en geç 08.00'de hazır bulunmaları gerekmektedir.

Jandarma_personel_temini

Mülakata katılacakların yanında bulundurması gereken belgeler

Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin noter onaylı sureti
2 adet nüfus cüzdanı fotokopisi
2016 KPSS sonuç belgesi fotokopisi veya internet çıktısı
Son 3 ay içerisinde çekilmiş 12 adet vesikalık fotoğraf
Erkek adaylar için askerlik şubelerinden alınmış Askerlik Durum Belgesi
Nüfus Müdürlüklerinden alınacak İkametgah Belgesi

Adaylar mülkata katılacaklarında yanında bulunduracakları belgeeri yarım kapak karton dosya içerisinde, diploma fotokopisi en altta olacak şekilde sıralayıp takarak getirecektir. Ayrıca sınava girecek adayların belgeler haricinde yumuşak uçlu kurşun kalem, siyah tükenmez kalem veya dolmakalem ile silgi ve kalemtıraş bulundurmaları gerekmektedir.

jandarma_personel

Kılavuzu incelemek için tıklayın

Personel temini yapılacak unvanlar

Jandarma personel temini kapsamında; Ağ Güvenlik Cihazları Yapılandırma ve Yönetim Uzmanı, Uygulama ve Veri Tabanı Güvenlik Uzmanı, Sistem ve Yönetim Geliştirme Uzmanı, Sistem ve Alt Yapı Uzmanı, Yazılım Geliştirme Uzmanı, Risk Analiz ve Açıklık Tespit Uzmanı, Saldırı Tespit ve Önleme Uzmanı, Jemus Donanım Geliştirme İnceleme ve Takip Uzmanı, Jemus Yazılım Geliştirme Takip ve Denetim Uzmanı, Elektronik Haberleşme ve Güvenlik Uzmanı ünvanlarına personel temini yapılacaktır.

Jandarma personel alımı devam ediyor! Başvurular için ne gerekiyor? ile ilgili etiketler Jandarma 2017 jandarma personel alımı jandarma personel alımı
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.