Romanya vatandaşları Türkiye’ye vizesiz girebilecek

Romanya vatandaşlarına, Türkiye’ye yapacakları her 180 gün içinde azami 90 gün ikamet süreli turistik amaçlı seyahatlerinde ve transit geçişlerinde vize muafiyeti uygulanacak. İşte detaylar...

Resmi Gazete’de yayımlanan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı karara göre, Romanya vatandaşlarına Türkiye’ye yapacakları her 180 gün içinde azami 90 gün ikamet süreli turistik amaçlı seyahatlerinde ve transit geçişlerinde vize muafiyeti uygulanacak.

Romanya vatandaşları Türkiye’ye vizesiz girebilecek

Umuma mahsus pasaport sahibi olan Türk vatandaşlarının ise Romanya’ya seyahat etmek için seyahat amaçlarına uygun vize almaları gerekecek.,

Ancak hususi, hizmet ve diplomatik pasaport sahibi olanlar turistik amaçlı seyahatlerinde 90 güne kadar vizeden muaf sayılacak.

Romanya vatandaşları Türkiye’ye vizesiz girebilecek ile ilgili etiketler ekonomi Vize Romanya
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.