Özyaşar Tel (OZYSR) kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, hangi bankalarda işlem görecek?

Özyaşar Tel ve Galvanizleme (OZYSR), SPK tarafından onay alarak halka arz sürecine başladı. Bu önemli finansal olayın detayları ve yatırımcıları ilgilendiren ayrıntıları merak ediliyor. Bu çerçevede, 'OZYSR halka arz' veya 'OZYSR halka arz ayrıntıları' gibi konu başlıkları araştırılıyor. Peki, OZYSR kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? İşte, OZYSR halka arz detayları haberimizde...

Özyaşar Tel ve Galvanizleme Sanayi A.Ş., 2024 yılı itibarıyla halka arz ediliyor. Peki, OZYSR kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? İşte, Özyaşar Tel halka arz ayrıntıları...

Özyaşar Tel (OZYSR) kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, hangi bankalarda işlem görecek?

ÖZYAŞAR TEL (OZYSR) HALKA ARZ BÜYÜKLÜĞÜ NE KADAR?

Özyaşar Tel ve Galvanizleme Sanayi A.Ş.'nin halka arz büyüklüğü 873 milyon TL olarak belirlenirken, halka arz açıklık oranı %30,23 olarak açıklandı. Bu süreçte, şirketin halka açıklık oranı %28 olacak şekilde hesaplandı.

ÖZYAŞAR TEL (OZYSR) HALKA ARZ NE ZAMAN?

Özyaşar Tel ve Galvanizleme Sanayi A.Ş. halka arzında talep toplama işlemleri 23-24 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

ÖZYAŞAR TEL (OZYSR) HİSSE FİYATI NE KADAR?

Halka arz fiyatı ise 28 TL olarak sabitlendi. İşlem görecek paylar ve talep toplama süreci yatırımcılar için büyük bir fırsat sunuyor.

ÖZYAŞAR TEL (OZYSR) KAÇ LOT VERİR?

Talep toplama sürecinde lot dağılımı da açıklandı:

  • 2 milyon katılımcı için 15-16 lot (420-448 TL)
  • 2.5 milyon katılımcı için 12-13 lot (336-364 TL)
  • 3 milyon katılımcı için 10-11 lot (280-308 TL)
  • 3.5 milyon katılımcı için 8-9 lot (224-252 TL)
  • 4 milyon katılımcı için 7-8 lot (196-224 TL)

 

ÖZYAŞAR TEL (OZYSR) NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Firmanın talep toplama süreci tamamlandıktan sonra Borsa İstanbul'da (BİST) ne zaman işlem göreceği henüz kesinleşmedi. Bu konuda yapılacak açıklamalar yakından takip ediliyor.

ÖZYAŞAR TEL VE GALVANİZLEME SANAYİ HİSSE KODU NE?

Özyaşar Tel ve Galvanizleme Sanayi A.Ş.'nin borsa kodu "OZYSR" olarak belirlendi. Bu sembol ile yatırımcılar işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Özyaşar Tel (OZYSR) kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, hangi bankalarda işlem görecek? ile ilgili etiketler Halka arz
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.