İşte Esra Ceyhan'ın son hali! Görenler tanıyamıyor...

Bir döneme damga vuran ve ATV'de yayınlanan, "Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye adlı efsanevi programıyla tanınan Esra Ceyhan uzun süreden beri ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor. Sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanan Ceyhan'ın yıllar içerisindeki değişimi şaşırttı.

Bir dönem ATV ekranlarının uzun soluklu programını sunan ve bu yıl 52 yaşına giren Esra Ceyhan, uzun süreden beri ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor.

Vaktinin büyük bir kısmını kızı Ayşe Ceyhan ile geçiren Esra Ceyhan, sosyal medya hesabı üzerinden hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor.

İşte Esra Ceyhan'ın son hali! Görenler tanıyamıyor...

Instagram hesabında 263 bin takipçisi bulunan Esra Ceyhan, sık sık paylaşım ve canlı yayın yapmayı ihmal etmiyor.

İşte Esra Ceyhan'ın son hali! Görenler tanıyamıyor... - Resim : 2

Diğer taraftan, zaman içerisinde yaşı ilerleyen ve biraz kilo alan ünlü sunucu Ceyhan'ı görenler tanımakta zorlanıyor.

İşte Esra Ceyhan'ın son hali! Görenler tanıyamıyor... - Resim : 3

ESRA CEYHAN HAKKINDA

1969 yılında İstanbul'da Doğan Esra Ceyhan, Asker olan babasının görevi nedeniyle çocukluğundan beri birçok şehir değiştirdi. Bursa'da başladığı ilkokulu Diyarbakır'da bitirdi. Ortaokul ve liseyi ise Bursa'da okudu. 1986 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni kazandı. Böylece Bursa'dan İstanbul'a geldi.1988 yılında üniversite ikinci sınıf öğrencisiyken bir davette Halit Kıvanç'la tanıştı. Televizyonculuk hayatı da bu tanışma ile başladı. 

 

 

İşte Esra Ceyhan'ın son hali! Görenler tanıyamıyor... ile ilgili etiketler Esra Ceyhan
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.