İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın basketbol performansı! Takımını böyle yönlendirdi: Tam bir oyun kurucu

Sporla her zaman yakından ilgili olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sık sık basketbol oynamayı da ihmal etmiyor. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da yer aldığı basketbol maçından görüntüleri paylaştı.

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte yaptıkları yeni bir basketbol maçının görüntülerini paylaştı.

Farklı günlerde oynanan iki maçtan kolaj görüntülerini paylaşan Mustafa Varank, "Masada, sahada, sporda mücadeleye devam!" notunu düştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sahadayken bir oyun kurucu gibi takımı yönlendirmesi de dikkat çekti.

EĞLENCELİ DİYALOGLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBF Başkan Vekili Ömer Onan’a yapılan bir faul sonrası “Faul oldu, ver ver, faul var” derken Alpay Özalan da “Tereyağından kıl çeker gibi aldım.” karşılığını veriyor.

Başka bir görüntüde Cumhurbaşkanı Erdoğan eski milli güreşçi Yerlikaya’ya “Hamza sen faul yaptın mı?” diye soruyor. Yerlikaya da “Topu çektim efendim. Bir şey yapmadım.” yanıtını veriyor.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın basketbol performansı! Takımını böyle yönlendirdi: Tam bir oyun kurucu ile ilgili etiketler Basketbol Recep Tayyip Erdoğan Mustafa Varank

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.