İrem Ay Dehşet İşkence Görüntülerini Yayınladı! Kadına Şiddet Olayında Kan Donduran Görüntüler

Bir yarışma programı sayesinde tanınan Dilan Ay'ın kızkardeşi İrem Ay, ayrıldığı eşi Berkay Saner'in kendisine işkence ettiği anları sosyal medyadan ifşa etti. Kadına şiddet haberlerinin eksik olmadığı ülkemizde son olarak İrem Ay kurban oldu. Peki Berkay Saner kimdir? Berkay Saner Tutuklandı mı?

İrem Ay adlı kadın ayrıldığı eşi Berkay Saner'in kendisine işkence ettiği görüntüleri sosyal medyadan ifşa etti. Eski eşinin şiddet görüntüleri sosyal medyada trend oldu. Psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kalan İrem Ay'ın eşi Berkan Saner Tutuklandı mı? İşte detaylar...

İrem Ay'ın Eşinden Skandal İşkence Görüntüleri

Berkay Saner'in İrem Aya'a şiddet uyguladığı görüntüler kan donduruyor. Fotoğraflardan birinde Berkay Saner'in elinde kesici bir aletle İrem Ay'ın başında beklediği görülüyor.

İrem Ay baygın halde kendisine şiddet uygulayan eşi Berkay Saner'in altında yatıyor. Kadına şiddette gelinen bu son nokta İrem Ay'ın ifşası ile belgelendi.

İrem Ay şiddet görüntülerini paylaşırken şu ifadeleri kullandı:

"Ben susarsam, 'susma ve korkma' dediğim her kadın sindirilir ve susar. Korkmuyorum. Başkasının başına gelince ses çıkarmak kolayken kendi başına gelince utanıyor ve geri duruyorsun. Utanması gereken sen değilsin. Şiddetin her türlüsüne hayır. Bir de üstüne gülümseyerek selfie çekilenine."

dfdf

"Senden de annenden de babandan da korkmuyorum. Tüm süreci herkes bilecek, bir kıza daha bulaşıp sömüremeyeceksiniz. Yaşanan her gecenin her örtbasın hikayesini herkes bilecek."

"Acı çekmek ne demekmiş asıl şimdi anlıyorum. Acı çekmek bayılana kadar dayak yemek değildi. Ayaktaki cam kesiğine eczanede dikiş attırmak değildi. Asıl acı kalbi baştan aşağı sancılara boğan, insanı sırrını kimselere anlatamadan ölmeyi arzulatan bir şeydi."

iiii

"Bak bana korkmuyorum. Her şey bilinecek adalet kararını verecek. Beni ağlarken göremeyeceksiniz. Ağlamayacağım."

İrem Ay'ın bir dönem yarışmacı olup şöhret olan kardeşi Dilan Ay, sosyal medya hesabından kardeşini kurban etmeyeceğini söyledi. Dilat Ay, "Annemi kurban ettikten sonra bir de kardeşimi kurban etmeyeceğimz" dedi.

kan

"Kardeşimi güçsüz ve yalnız sanarak hastalık/sapkınlık dolu fikirlerinizle uyguladığınız her davranışın cezasını yargıda çekeceksiniz. Biz utanmıyoruz yaşadıklarımızdan. Siz yaşattıklarınızdan utanın. Susmayacağız!"

Ekran Alıntısıd

"Bana günlerdir kardeşimin neden hesabını kapattığını soruyordunuz. Cevabını şimdi vereyim; kendine gelmeye çalışıyordu. Artık eski eşi olan Berkay Saner tarafından uğradığı tüm fiziksel ve psikolojik şiddetin hesabını soracağız."

 

İrem Ay Dehşet İşkence Görüntülerini Yayınladı! Kadına Şiddet Olayında Kan Donduran Görüntüler ile ilgili etiketler Şiddet irem ay kimdir berkay saner kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.