İntikam Oyunu filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

5 Eylül Star TV yayın akışında yer alan İntikam Oyunu adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. İntikam Oyunu hangi kanalda? İntikam Oyunu oyuncuları kimlerdir?

5 Eylül Star TV yayın akışında yer alan İntikam Oyunu adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı İntikam Oyunu 2018 yılında vizyona girmiştir..

İNTİKAM OYUNU FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Orta batıdan çıkıp gelen MacGregor kardeşler büyük bir krizin eşiğindedir. En küçük erkek kardeşlerinin nişanlısı, insan kaçakçılığını yöneten bir ekip tarafından kaçırılmıştır. En küçüklerine yardım etmek isteyen 2 kardeş, bir suç baronu ve dürüst bir polis, askeri eğitimlerine ve dayanıklıklarına başvurmalı ve aile için verilebilecek en önemli mücadeleye girişmelidir...

İNTİKAM OYUNU FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Brett Donowho

Oyuncular: Bruce Willis, Cole Hauser, Shawn Ashmore

Tür: Aksiyon, Macera

Yapım Yılı: 2018

İntikam Oyunu filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Star TV İntikam Oyunu filmi konusu nedir oyuncuları ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.