İlker Kaleli'den 4 yıl sonra gelen Burçin Terzioğlu hamlesi! Sıla mı istedi?

Ünlü şef Hazer Amani ile 11 aylık evliliğini sonlandırdıktan sonra kendisinden 4 yaş küçük oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşamaya başlayan 41 yaşındaki şarkıcı Sıla'dan flaş hamle... Burçin Terzioğlu ile ayrılıklarının üzerinden yıllar geçmesine rağmen sosyal medyada hala birbirlerini takip eden İlker Kaleli, Sıla'nın isteği üzerine Instagram'dan Burçin Terzioğlu'nu sildi.

"Poyraz Karayel" dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan oyuncu Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli yaklaşık 4 yıllık ilişkilerini 2018 yılında sonlandırmışlardı.

Burçin Terzioğlu - İlker Kaleli

Ünlü şef Hazer Amani ile Ocak 2020'de nikah masasına oturan şarkıcı Sıla ise 11 aylık evliliğini sonlandırmıştı.

Aşkları ilk olarak çıktıkları Bodrum tatilinde belgelenen Sıla ve İlker Kaleli çifti daha sonra Instagram'dan birlikte çekilen karelerini paylaşarak aşklarını gözler önüne sermişti.

İlker Kaleli, üç yıl önce ayrıldığı Burçin Terzioğlu’nu Instagram hesabındaki ‘takip edilen kişiler’ listesinden çıkardı. Sıla'nın, sevgilisinin listesinde hala eski sevgilisinin yer almasından rahatsız olduğu iddia edili. Kaleli, geçtiğimiz aylarda şarkıcı Sıla ile ilişkiye başladığını sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla duyurmuştu.

Sıla - İlker Kaleli

BURÇİN TERZİOĞLU ‘DOST OLARAK KALDIK’ DEMİŞTİ


Burçin Terzioğlu ise yakın zamandaki bir röportajında Kaleli hakkındaki sorulara şu yanıtı vermişti: “İlişkimiz bitti ama düşman değiliz. Dost olarak kaldık. Çok konuşmaya gerek yok.”

 

 

İlker Kaleli'den 4 yıl sonra gelen Burçin Terzioğlu hamlesi! Sıla mı istedi? ile ilgili etiketler İlker Kaleli Burçin Terzioğlu Instagram Sosyal Medya Sıla
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.