İhanet sebebiyle evliliği bitmişti! MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu sevgilisiyle görüntülendi!

Ekranların büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef'in jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, geçtiğimiz dönemlerde eşini aldatmasıyla gündeme gelmişti. Özel hayatı en çok merak edilen konular arasında yer alan Sivrioğlu, sevgilisiyle görüntülendi.

Survivor’ın olaylı bitiminden sonra MasterChef yemek yarışması tüm hızıyla hayatımıza bir kez daha girdi ve reytinglerde üst sıralarda yer almaya da devam ediyor. Ancak Survivior’da yarışmacıların hayatı olduğu gibi MasterChef’te de jüri üyeleri konuşulmaya devam ediyor. Son olarak MasterChef’ten aşk bombası çıktı.

Mehmet Yalçınkaya Danilo Şef ve Somer Sivrioğlu ile kaldığı yerden devam eden MasterChef yeni bölümleriyle yeni sezonda seyircisi karşısına çıkarak kaldığı yerden devam ediyor. Şüphesiz ki MasterChef Jüri üyelerinin hepsi birbirinden ünlü ancak bir jüri üyesi var ki hem sevimli, hem sempatik kimi zaman yarışmacılara karşı esprili ancak bir o kadar da yarışmacıların çekindiği isimlerin başından geliyor. 

SEVGİLİSİNİN KİM OLDUĞU MERAK EDİLİYOR

Somer Sivrioğlu yarışmadaki davranışlarından ziyade magazin gündeminin tepesinden de düşmüyor. Daha önce eşini aldattığı haberleriyle gündeme gelen Somer Şef geçtiğimiz günlerde de cinsel itirafıyla gündeme gelmişti. Hal böyle olunca da hayranları ve bir çok inan Somer Sivrioğlu’nun sevgilisinin kim olduğunu da merak etti. 

MasterChef yarışmsındaki Pınar Kızılkaya ile eşini aldatan Somer Sivrioğlu daha sonra eşinden boşanmıştı.

İhanet sebebiyle evliliği bitmişti! MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu sevgilisiyle görüntülendi!

"AİLEM, ÇOCUKLARIM VE İŞ HAYATIMIN ETKİLENMEMESİ İÇİN ÇABALIYORUM"

Aslı Sivrioğlu da çıkan haberlerden sonra bir açıklama yapmış, açıklamasında, "Medyada çıkan haberler doğrultusunda telefonum susmadı. Üzülerek söylemeliyim ki 18 yıldır birlikte olduğum Somer Sivrioğlu'yla olan evliliğimizi çıkan haberlerdeki konu yüzünden bitirme kararı aldık. Zor günler geçiriyorum. Ailem, çocuklarım ve iş hayatımın etkilenmemesi için çabalıyorum."

"İki pırlanta evladımızın bu süreçte olumsuz etkilenmemesi için herkesten saygı istiyorum. Bu süreçte Avustralya'daki ve Türkiye'deki avukatlarım gerekli açıklamaları şahsım adına yapacaktır" ifadelerine yer vermişti.

Pınar Kızılkaya ile Hazar Şef’in mekanında basılan Somer Sivrioğlu konu hakkında sessizliğini korusa da Pınar Kızılkaya’nın eski eşi de olayı öğrenir öğrenmez bir açıklama yaptı. “Eski eşim Pınar Hanım ile 2018 senesinin Aralık ayında yollarımızı ayırdık. Benim için o defter artık kapandı. Adımın o şahıslarla anılmasını istemiyorum" demişti.

İhanet sebebiyle evliliği bitmişti! MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu sevgilisiyle görüntülendi! - Resim : 2

Somer Şef tüm bu olaylardan sonra bir canlı yayın programına çıkmış yaptığı açıklamalarla yine gündem olmuştu. Somer Sivrioğlu’nun canlı yayında yaptığı açıklamalar şöyleydi:

"İYİ YEMEK YAPARSAN CİNSELLİĞE FAYDASI OLUR"

“Yemek yapmak ruhumu besliyor. Doğru yemek insana müthiş bir haz verir. İyi yemek yaparsan cinselliğe faydası olur”

MasterChef izleyenler ve daha önce sevgilisini görmeyenler Somer Sivrioğlu’nun sevgilisi Pınar Kızılkaya’yı merak ediyordu. Somer Şef ile sevgilisi Pınar Kızılkaya spor yürüyüşünde bir arada görüntülendiler.

İhanet sebebiyle evliliği bitmişti! MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu sevgilisiyle görüntülendi! ile ilgili etiketler somer sivrioğlu Aslı Sivrioğlu Pınar Kızılkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.