IEO nedir? Avantajları neler?

Kripto para piyasasındaki hareketlilik ve bu çerçevede yapılan araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu bağlamda en çok araştırılan birimler arasında ise IEO yer alıyor. Peki, IEO nedir? Ayrıntılar haberimizde...

Bir IEO (İlk Borsa teklifi) hala teknik olarak bir ICO biçimidir, ancak ana fark, madeni para veya tokenin sunulduğu yerde yatmaktadır. İsminden tahmin edebileceğiniz gibi, bir IEO, doğrudan yatırımcılara değil, bir ortak değişim yoluyla jetonlar sunar. Kripto para piyasasındaki hareketlilik hız kesmeden devam ediyor.  Bu çerçevede en çok araştırılan birimler arasında ise IEO yer alıyor. Peki, IEO nedir? Detaylar haberimizde...

IEO nedir? Avantajları neler?

IEO NEDİR?

Token satışı borsa platformunda yapıldığından, token sağlayıcıları IEO sırasında satılan tokenlerin bir yüzdesi ile birlikte bir liste ücreti ödemek zorundadır. Buna karşılık, kripto girişimlerinin tokenleri borsa platformlarında satar ve madeni paraları IEO bittikten sonra listeler. Kripto para borsası, başlangıç ​​tarafından satılan jetonların bir yüzdesini aldığından, jetonu veren kuruluşun pazarlama işlemlerine yardımcı olmak için değişim teşvik edilir.

IEO AVANTAJLARI NELER?

IEO'ların en büyük avantajlarından biri güvendir. Kitle, bir kripto para birimi değişim platformunda yürütülürken, karşı taraf web sitesinde bir IEO başlatmak isteyen her projeyi tarar. Borsalar bunu, token ihraççılarını dikkatlice inceleyerek iyi itibarlarını korumak için yapar.

Bu nedenle, IEO'lar dolandırıcılığı ve şüpheli projeleri kripto para birimi değişim platformları aracılığıyla para toplamaktan kurtarabilir ve IEO'larla dolandırmak çok daha zorlaşır.

Bazı durumlarda bir IEO'ya satın almak aslında bir ICO'dan daha kolay olabilir. Her bir ICO'nun belirli adımlarını atmak yerine, verilen değişimden jeton satın almak ve depolamak için standart prosedürü izlemeniz yeterlidir. Birçok yönden, borsa satın alma şartlarını belirlediğinden, tekliften teklife kadar olan süreci standartlaştırır.

IEO nedir? Avantajları neler? ile ilgili etiketler IEO
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.