İÇİŞLERİ KARARLI: ÇETELER NASIL KISKACA ALINDI? OPERASYONLARIN PERDE ARKASI!

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İlham Aliyev zirvesinin şifrelerini, İçişleri Bakanlığı'nın çeteleri kıskaca aldığı operasyonların perde arkasını, SMO'nın terör örgütü PKK/YPG’ye darbesini ve ‘Garson’ isimli hard diskten çıkan yeri veriler çerçevesinde FETÖ’nün emniyette deşifre olan 3 bin 400 mahrem ablasının yansımalarını masaya yatırdı.

''TÜRKİYE İLE AZERBAYCAN YAKLAŞIK 200 YILLIK BİR SORUNU ÇÖZDÜLER''

Bozkurt, ''Hankendi ve Hocalı'da bayrağımızın dikilmesini bekliyoruz. Nahçıvan ile Azerbaycan arasında bulunan Zengezur Koridoru'ndaki engel artık kalktı. Nahçıvan'a İran'dan alınan doğal gaz kesilecek, Nahçıvan'a Türkiye'nin aldığı gazdan yaklaşık yıllık 5 milyon metreküp doğal gaz aktarımı yapılacak.Batılı emperyalistler ile Çarlık Rusya'sının hain planlarını başlarına geçirdik.'' dedi.

'Haberin Olsun'u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

İÇİŞLERİ KARARLI: ÇETELER NASIL KISKACA ALINDI? OPERASYONLARIN PERDE ARKASI! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun İçişleri Bakanlığı FETÖ

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.